V geodepresivním koutku se nakouslo to o čem se ví už dlouho, jen o tom moc lidí nechce mluvit. Někteří podvodníci si vždy najdou výmluvu pro své podvody a považují tím věc za vyřešenou.
Vím, tyhle podvodníci v GC jsou a budou, jen koukám, že jich je stále více. A podle mě je jeden z mnoha důvodů, proč jsou stále drzejší to, že se o nich nemluví. Takže kdo chce může na ně zde ukázat.
Nedělám si iluze, že tohle nějak pomůže, ale alespoň to třeba ostatním pootevře oči a přestanou obdivovat ty co dokáží "nalézt" za den tisíc keší, hřát se na výsluní žebříčků kačerů atd.
Diskuzi o tomto nešvaru přesunuji z geodepresivního koutku sem. Pokud by někomu vadilo že jsem jeho příspěvek přesunul sem, ozvěte se mi prostřednictvím SZ a něco s tím provedeme.
tomy.22
btw: Kapso promiň za vstoupení do příspěvku, jinak to oddělit nešlo.
.... vím, že by mi to mělo být jedno, že se oni okradli o zážitky, ale prostě stejně - chce se mi zvracet...
To je furt ještě hodně slabý - já na FB náhodou zabrousil do diskuzní skupiny "Nakopni", kde se řeší mysterky atd. Prostě skupina určená začátečníkům, kde jim zkušenější radí, jak se co luští, jaké existují kódy, šifry atd a samozřejmě taky k vzájemným diskuzím. Někdo se tam optal na nějakou mysterku ve smyslu, zda někdo nemá nějaký nápad, co by to mohlo být za šifru, kód nebo tak něco. Byla to hodně těžká mysterka a tak se rozjela diskuze, kde si účastníci zkoušeli vzájemně radit, zkoušet různé postupy atd. Do toho vstoupil do diskuze aktuálně úřadující RW, který zkráceně napsal něco ve smyslu, že ta mysterka je hloupá, že to má v paži aby se s tím luštil a protože chce mít vyčištěnou mapu, tak jde rovnou na finálku.
V celé diskuzi jsem byl téměř jediný, komu připadalo, že je někde něco špatně ....
Mě už se nechce ani zvracet ....