To jsou mi teda věci. Po přelítnutí tohoto vlákna jsem se dozvěděl, že jsme asi taky podvodníci. Ačkoli by mě to kdysi při zakládání účtu nenapadlo a to ani ve snu.
I když na výlety chodíme jako rodina společně spoustu keší jsem odlovil sám nebo s manželkou, ale netušil jsem, že je takový log zavrženíhodné konání za který bych se měl (podle několika zdejších příspěvků) snad i stydět. Ale asi nejspíš nebudu, protože řešit jestli má někdo týmový (rodinný) nick a tím pádem musí pixlu vidět všichni nebo nic... mě přijde jako děsná kravina. Ovšem to je jen můj tíhou rodinného nicku ovlivněný názor...
. Letos např. byla žena s dcerou na pár dní v zahraničí a našla tam keš. Já (a mladší holka) jsme u toho nebyli a přesto jsem logoval. Ale samozřejmě ten den jsem zase nehledal já, protože ano.. logovat v jeden den keše několik stovek km od sebe je zase kravina na opačném pólu tohoto pseudoproblému.
Máme v bance společný (rodinný) účet a vybírám z bankomatu jak já tak i manželka. To by se asi taky teda podle "správnýho" nemělo?...
.
Co se týče statistik.... bylo by škoda kdyby si je každý schoval. Občas taky kouknu někomu do profilu. Ne tak kvůli bodům, ale takhle jsem objevil pár pěkných keší, na které jsme pak na dovolené zašli. Takže z tohoto pohledu mám statistiky rád.
Hezký den všem.