Jsme schopni, napsal jsem na GS, aby to vyresili systematicky a smazali vse a podivali se na nej....
parada. diky.
Publikováno 08 říjen 2019 - 7:48
Jsme schopni, napsal jsem na GS, aby to vyresili systematicky a smazali vse a podivali se na nej....
parada. diky.
Publikováno 08 říjen 2019 - 17:56
parada. diky.
Retired Sopdet Reviewer
Bývalý reviewer pro ČR, zejména Jihočeský, Plzeňský a Karlovarský kraj
Publikováno 09 říjen 2019 - 6:12
Publikováno 09 říjen 2019 - 7:05
Je smutné, že se jedním místním idi.tem musí zabývat až na druhé polokouli .
Publikováno 09 říjen 2019 - 7:54
A pak zůstávají tací, kteří asi nejsou podvodníky, ale v databázi dělají zmatek stejný: https://coord.info/GC11FVD
Poslední log. A dalších takových >2000 keší.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 09 říjen 2019 - 9:07
Tak mu napiš interkou a poraď mu, jak si přepnout datum před odesláním logu.
Publikováno 09 říjen 2019 - 9:54
Třikrát jsem mu to napsal. Obecně, i na mých vlastních keších. Ve dvou případech to na mých keších opravil, ale ostatní tak loguje pořád dál. :-( Ani nováček to není.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 09 říjen 2019 - 14:48
A pak zůstávají tací, kteří asi nejsou podvodníky, ale v databázi dělají zmatek stejný: https://coord.info/GC11FVD
Poslední log. A dalších takových >2000 keší.
Nějak nechápu proč loguje zpětně pod "novým" nickem, který je registrován 8. 10. 2007
Publikováno 09 říjen 2019 - 21:18
Mám pocit, že si z nás dělá šoufky...
Publikováno 10 říjen 2019 - 5:34
Publikováno 10 říjen 2019 - 5:35
Publikováno 10 říjen 2019 - 6:20
Je skoda, ze se archivovane kese treba po 3 tydnech nezamknout proti cemukoli.
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 10 říjen 2019 - 6:45
To neni argument. Archivovana kes na miste byt nema. To, ze ji tam nekdo necha, je jen jeho lajdactvi. To, ze archivovana kes jde logovat, je jen jedna z chyb systemu. (V obchode take nekoupis artikl, ktery neni na sklade, nemuzes jet na kole, pokud kolo nemas, ...)
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 říjen 2019 - 7:02
.......Archivovana kes na miste byt nema. To, ze ji tam nekdo necha, je jen jeho lajdactvi......"
A dle pravidel bys ji mel uklidit ty, pokud na ni narazis ....
Retired Sopdet Reviewer
Bývalý reviewer pro ČR, zejména Jihočeský, Plzeňský a Karlovarský kraj
Publikováno 10 říjen 2019 - 7:22
Zpetne logovani pod novym nickem neuznavam. Zapsanej nikdy pod timhle nickem nebyl, tak jakypak copak.
Taky to tuhle nekdo zkousel, mozna primo ten, ale smazal jsem na prvni dobrou a byl klid
brundi
Publikováno 10 říjen 2019 - 7:24
Je skoda, ze se archivovane kese treba po 3 tydnech nezamknout proti cemukoli.
Publikováno 10 říjen 2019 - 7:34
Protože rád píšu delší logy, co jsem na keši zažil a snažím se, aby nebyly CTRL+C, CTRL+V, tak občas mám skluz v logování (když jsou dovolené atp)... Takže za tohle řešení bych ti poděkoval. To pak bych mohl psát TFTC logy přímo z mobilu, aby náhodou keš nebyla archivovaná :-(
Vzhledem k procentu ownerů kteří logy čtou by to přišlo nastejno :-)
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů