Na tohle téma bych mohl psát romány, ale připomněli jste mi nedávný log, co mi přistál na tradičce. Cituji: "Díky za parádní a nápaditou krabku. Moc pěkné provedení, místo i listing, chválím ;-). TFTC!" Tak mě to potěšilo, ale říkám si, že přece nejde o nijak extra zpracovanou keš, zvláště na krabičce není nápaditého vůbec nic... a pak jsem si všimnul, že takhle loguje úplně všechno co odloví (alespoň co jsem si všimnul v poslední době, zase jsem ho příliš nelustroval). V tomhle vlákně je to OT, rozhodně nejde o žádného podvodníka, loví poctivě co vím, ale takový pěkný log a přesto nepotěší... Jinými slovy, není log jako log.
A jinak já taky, když se vydám na nějaký "delší" výlet a odlovím více něž pár keší píšu ve dvou třech větách společný úvod s jednoduchým shrnutím, ale nepíšu to jen kvůli sobě, ale i kvůli ownerovi, aby věděl, že jsem se u jeho keše nezjevil z čista jasna, ale že jsem si udělal výlet z Horní Lhoty do Dolní Lhoty a po cestě se zastavil k jeho keši. Občas by totiž ty logy bez základní souvislosti nemusely dávat ownerovi smysl, když u keše píšu vlastně o části cesty. Snažím se psát logy nejen pro sebe, ale hlavně pro ownera, aby z té keše něco měl...