Jako samozřejmě založit podobnou LAB keš je na každém autorovi. Bohužel podle mě je to dost blbost.
1) LAB série má vždy jedno výchozí místo. Když jedu jinam, než je tohle výchozí místo, nejspíše si vůbec nevšimnu, že tu je nějaká ta LAB keš, i když jsem tam byl a proto si ji nemám šanci splnit.
2) Když ji mám u baráku, než se dostanu na další místo, už na ni nejspíše zapomenu, protože podobných může být spousty.
3) Z bodů 1 a 2 vyplývá to, že spousta lidí bude mít spousta lidí nutkání k podvádění.
Pokud ses rozhodl takovou LAB keš (která má své zastávky takhle daleko od sebe - jestli dobře chápu tak tisíce kilometrů), měl bys s tím počítat. Nemá cenu pak rušit LABku kvůli pár blbcům, kteří přitom podvádějí. V tom jsem se v geokešingu již povznesl. Nezavděčíš se všem a hlavně nikdy se všichni nebudou chovat jen podle toho, jak chceš ty. Pokud jsi nechtěl, aby podváděli, měl jsi LABky opatřit alespoň zadáváním kódů, které by se nezjišťovaly lehce (nebyly by dohledatelné na fotkách, street-view či nějakých encyklopediích).
Krom toho mi připadá, že ani GS moc nepřeje tomu, aby člověk mohl zjistit, kdo to loví poctivě (zákaz umísťovat fyzické stage na LABkách, nemožnost zjistit časy a nicky, které zalogovaly jednotlivé stage a kdy (krom těch, kteří ze své vůle napíší log), a poslední dobou i osekání možností vidět, co který kačer navštívil i za normální kešky apod. Takže vyloženě přeje podvodníkům...
S tím, že to někdo bude lovid od stolu jsem počítal. Byl to i část záměru, který měl ukázat, kolik podobných kačerů mám v okolí. Bohužel, co nepřekousnu, jsou ubožáci, co si založí účelově profil a pak v logu urážejí. Normální diskuzi se nebráním, každý má svůj názot a pokud je dobře podložen racionálními argumenty, nemám s tím problém.