Přejít na obsah


Fotka

Nepoctivci v geocachingu aneb mlčet není dobré


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1861 odpovědí na toto téma

#1861 seedcorp

seedcorp

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 664 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2024 - 22:19

Nevím, na co konkrétně se zde odkazuješ. Na ME ve Veltrusech si nebyl. Že je tvůj nick v logbooku? Ano, je, protože jej tam zapsal někdo jiný. Tohle víme také. Když tě však těší, že sis vydupal mít neoprávněně log u akce, které ses nezúčastnil, je to holt tvůj boj. A lhářem a podvodníkem tě budu nazývat nadále. Třeba mého eventu GCAEDE0 ses totiž nezúčastnil, ale přesto sis dovolil jej zapsat jako navštívený a ve svém logu tvrdit, že si tam byl. Ani si neměl kuráž odepsat na mou tehdejší soukromou zprávu, v níž jsem se tě na tento tvůj log dotazoval, a při následné konfrontaci na jiném eventu (GCAEVE1) ses ještě vyjádřil v duchu, že mi to přeci může být jedno. Není a nebude. Z tvých skutků prostě jednoznačně vyplývá, že seš, seedcorpe, podvodník a lhář.

 

Když jsme u těch soukromejch zpráv, psal jsem ti ohnedně toho že jsem neněšel jistou tvou keš v Žatci a vidíš, místo co bych jí zalogoval jsem ti psal že tam nejni... a noreply.... nicméně nyní koukám, že tam je nedávno nález... takže jsem asi slepej. No nic, příště.


  • 1

#1862 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2024 - 15:18

Tohle je dobrý.... pěkný souhrn. Já jsem si schválně nazablokoval prohlížení nálezů ani založených, tak jak to mají mnozí jiní, protože je to prostě hra. Až bude za 1000 bodů 1dolar, tak už ani neceknu. Je uplně šumák, kdo má kolík bodů, já nejsem rozhodně na špici v žádných statistikách nebo v čem že to co je to důležité... Pokud má někdo chuť mně sledovat, tak ať si užije... :) Třrba až se jednou bude psát historie, dostanu vlastní kapitolu, a to se vyplatí, pánové.
 
Jo, jinak gc.cz čtu jen občas, protože se tu místo řešení důležitých témat množí spíš hejty, bohužel. Když jsem kdysi začínal , tak jsem napsal dotaz a dostalo se mi dopovědi. Dneska tu někdo něco napíše a dostane smršť odpovědí typu najdi si t na wiki a to už tu bylo...

 
Podvodníku seedcorpe, jestli tomu tedy dobře rozumím, tak sice děláš, že ti nevadí upozorňování na tvé chování v Geocachingu (v osobním životě tě neznám, takže nevím, jestli se jako křivák projevuješ i mimo hru, nebo jen v rámci ní), ale zároveň píšeš, že sis cíleně zablokoval na profilu přístup k přehledu svých nálezů, aby na tvé lhaní a podvádění nikdo nepřišel a nemohl na to upozornit. Vychází mi z toho, že se sice snažíš působit dojmem, že seš nad věcí, ale zřejmě tomu tak úplně nebude. No jo, podvodníci bývají neradi, když se na jejich podvádění veřejně upozorňuje.
Dále si asi nepochopil základní smysl hry, v níž nejde o nějaké „body“, ale o nálezy, respektive v případě eventů účast. A aby si člověk účast na daném eventu mohl nárokovat, musí jej také osobně fyzicky navštívit. Když pro tebe tedy nejsou důležité statistiky, jak mi vyplývá z tvého textu, tak proč lžeš ve svých logách o účati na eventech, které si nenavštivil? Proč máš potřebu zapisovat si jako navštívené mega-eventy, na nichž si nebyl?
No a pokud tě těší představa, že budeš v nějakých análech (jde o slovo z latiny; nevím, jak si na tom se vzdělám, tak pro jistotu uvádím na pravou míru rovnou) zapsán jako sketa, která lhala a podváděla... Asi to také nějak vypovídá o tvém zjevně dosti pokřiveném přistupu ke hře. A též to i vypovídá i o těch, kteří nejen tebe v takovém jednání podporují.

 

Mimochodem, nemohlo mi uniknout, že během uplynulého víkendu si nezapomněl pokračovat ve své činnosti lháře a podvodníka a zapsal sis účast na slovenském ME. Přestože si v sobotu 29.06.2024 vyrazil na dvojici keší u Radotína (tvůj log), tak si zároveň stihl ve stejný den magicky odcestovat na Slovensko a tam si zapsat účast na mega-eventu (tvůj log). O tom, že nemáš žádnou keš v okolí ME nebo cestou se asi není potřeba více rozepisovat.

 

A abych nezapomněl, tvůj povzdech ohledně „hejtů“ mi to přijde přinejmenším komický. Nepřipadáš si jako pokrytec? Stěžovat si na problémy a kritizovat poměry, když ty sám lžeš a podvádíš?
 

 

Když jsme u těch soukromejch zpráv, psal jsem ti ohnedně toho že jsem neněšel jistou tvou keš v Žatci a vidíš, místo co bych jí zalogoval jsem ti psal že tam nejni... a noreply.... nicméně nyní koukám, že tam je nedávno nález... takže jsem asi slepej. No nic, příště.

 

Ano, neodpověděl jsem ti. Nevidím nejmenší důvod, proč bych měl odpovídat a případně pomáhat nějakému podvodníčkovi jakým si zcela jednoznačně a prokazatelně ty. V tomto případě mi totiž skutečně nepřišlo, že by bylo neslušné neodpovědět.


Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 04 červenec 2024 - 15:18

  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama