Zobrazeni kesi na mape
Publikováno 23 duben 2019 - 4:22
Ahoj, po změně ntb mi přestalo fungovat zobrazení na mapě - mapa se na sekundu objeví a pak hnedka vyskočí hláška: Jejda, něco se pokazilo - hláška v příloze. Vyzkoušeno jak IE tak Chrome, zkoušel jsem přidat i parametr povolení čtení z disku jak je v návodu na stránkách geogetu a žádná změna. Prosím o pomoc, díky
Edit: V konzoli jsem našel tuhle hlášku (a celou dávám do přílohy): Google Maps JavaScript API error: ExpiredKeyMapError
Edit2: Tak už jsem doma, přístup na google API je zpoplatněné, takže smolík. Nicméně dotaz, není nějaký způsob jak zobrazit mapu, ale ne s googlemaps, ale s mapy.cz? Díky
Tento příspěvek byl upraven od mrmar80: 23 duben 2019 - 8:12
Publikováno 23 duben 2019 - 16:12
Publikováno 23 duben 2019 - 17:50
Ale nebojte, už brzy bude nějaká alespoň trochu použitelná alfa verze.
Teda, teprve kdyz cloveka neco nema, tak si vazi a tesi se na to :-) Ale samozrejme vydrzim, ikdyz bez Geogeti mapy je ta prace hrozna.....
Publikováno 23 duben 2019 - 20:51
Malá rada pro ty, co potřebují keše z geogetu do mapy. Geokuk to stále umí. Já ho používám jako náhradní řešení.
Publikováno 24 duben 2019 - 4:53
Když se koukneš do vlákna GeoGetu, tak uvidíš že HaLuMa pracuje na novém mapovém enginu a že to chce vytrvat. Nejsi sám kdo potřebuje zobrazit keše na mapě.
Děkuji a omlouvám se za spam, já jsem po více jak roce zase otevřel GeoGet a protože jsem ty mapy využíval nejvíc a nenašel jsem nic k tomu, zeptal jsem se Samozřejmě děkuji moc za to, že na tom HaLuMa dělá a těším se na novou verzi, mezitím používám Keškomapu
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů