Napriklad turisticke rozcestniky se kreslii pri docela velkem oddaleni, coz je zcela zbytecne.
Opraveno. Úrovně obecně jsou zatím spíše nástřel od oka. Souhlasím, že by bylo fajn je ještě poladit
Na muj vkus bych jeste nejake znacky upravil ve stylu papirovych map, obdobne, jako se kdysi upravovaly TYPy pro Garmini Topo Czech. Ale tady se asi bude tezko hledat obecna shoda. Nicmene upravit TYP se da i individualne.
Toto si myslím bude trochu problém. Každý má jiný vkus, a i když nechci tvrdit, že můj vzhled je dokonalý, tak mi vyhovuje a moc se mi měnit nechce... Každopádně, když mi napíšete co vám nesedí a ideálně i proč a jak to udělat lépe, můžu to zvážit. Druhá možnost je, že někdo vyrobí alternativní typ soubor. Nebyl by problém rozšířit instalátor, že by si uživatel vybral odpovídající vzhled již při instalaci...
Skoda je absence toho presahu za hranice. Ten se hodne hodi. Ale mozna Speirs poradi, jak ta data vygenerovat. Myslim, ze z geofabricu stahne vetsi uzemi, a pak to orezava podle nejakeho rucne udelaneho polygonu.
Souhlasím, že přesah by byl fajn. Do budoucna určitě.
Vedlo me to na schody, kterym se vyhybam, protoze ziju v domneni, ze jsou soukrome - tak ted uz vim, ze jsem to dosud obchazel zbytecne .
Soukromé cesty se vykreslují červenými křížky a navigace by se jim měla vyhýbat.
Vsiml jsem si, ze kdyz kliknu na louku (a jeste na neco, ale to uz si nepamatuju), zobrazi se mi misto "Louka" jeji ID. Ale podobne drobnosti se urcite doladi.
Taky jsem si toho všiml - opraveno.
Jeste k te "Linii". Urcite by se hodilo napsat spis ze je to cesta (a jake urovne - pesina, silnice, chodnik nebo alespon cislem te urovne), abych, kdyz planuju, vedel, ze tudy projdu nebo projedu nebo to budu muset obchazet ...
Nikde v definičních souborech jsem slovo "linie" nenašel. Mohla by to být "liniová vegetace" https://wiki.openstr...g:natural=scrub, pravda je, že to bych přejmenovat mohl...
Aktualizoval jsem mapu. Jelikož se změnil název, doporučuji nejdříve odinstalovat a posléze opět nainstalovat. Zároveň jsem zveřejnil skript.