Ve vedlejším vlákne se rozjela diskuze na téma hledání ideální české topo mapy. Padly v ní zajímavé tipy, ale žádný z nich mi přímo nevyhovoval. Proto jsem se rozhodl si udělat vlastní a podělit se o ní s ostatními. A tady je výsledek:...
Konečně jsem se k tomu dostal abych tvoji mapu stáhl a nainstaloval a musím říct, že to je více méně to, co už dva roky marně sháním. Mapa, aby v ní byly vrstevnice, turistický značky a když už ne MTB trasy, tak aspoň cyklotrasy. Teď si už jen upravit TYPek a bude. Tím nechci říct, že by byl ten tvůj špatný, ale postupem času zjišťuju, že méně je někdy více a všeho moc škodí. Takže třeba na turistické mapě nemusím vědět kde je obchodní centrum, JZD a další pdobný blbosti, ale úplně mi stačí že tam je zástavba, případně betonová plocha. Stejně tak i ikony. Krom takových těch klasických co bývají na normální turistické mapě, je ten zbytek až na vyjímky skoro k ničemu. Tohle ale pochopitelně neber jako kritiku, ale jen jako připomínku. Sám jsem těch barevných TYPků taky několik stvořil. Doba je ale už jinde...
Svůj příspěvek jsem ale původně psal hlavně proto, abych ti poděkoval, že ses do toho pustil a zdárně to dovedl ke kýženému cíli.
Takže ti DĚKUJI
PS. Kdyby to šlo, tak bych se přimlouval za zakomponování těch MTB tras
Tento příspěvek byl upraven od ReVIZ: 30 červen 2018 - 8:38