Musim nahlasit celkem neprijemny pad aplikace - prisel jsem o vsechny poznamky u jedne kese. Ne jen ty, ktere jsem prave doplnoval, ale uplne vsechny. Jedna se o delsi multinu (zatim mam u ni nachozeno asi 45 km) a pri doplnovani poznamky ke 13. stage jsem "stahnul zalozku" jako normalne, presunul se na hlavni stranku kese (to normalne nedelam) a zhasnul displej. Po chvili jsem displej rozsvitil a ze zamcene obrazovky spustil fotak, udelal nejake fotky pro dalsi stage a opet dispelj zhasnul.
Je naprostym pravidlem, ze kdy ted vlezu do AD, chybeji u zobrazene kese vsechny informace - listing, WP, poznamky, ... Uz jsem to hlasil nekolikrat, ale protoze se s tim nic nedeje, naucil jsem se s tim zit. Vratim se na hlavni menu a znovu zobrazim posledni zobrazenou kesku.
Ted mi ale AD nahlasil pad, odklikl jsem to (bez odeslani, takovych uz jsem odeslal mnoho, jsem se alespon domnival) a pri zobrazeni kese koukam, ze kes je zobrazena a ma listing. Ale "suplik" nesviti oranzove! Opravdu, je zcela bez poznamek! Velmi neprijemne. Krome poslednich 3 stage to sice mam nekde doma v GG, ale v tu chvili proste v terenu koncim a musim se sem vydat znovu.
EDIT: (Mam pocit, ze uz se mi to jednou stalo, ale nebylo to u takove kese, kde by me to trapilo.) Zkusil jsem postup nekolikrat zopakovat, ale pochopitelne poznamky u kese zustavaji. Budto jsem delal nekde jeste neco, co si neuvedomuji, nebo to byla souhra nejakych okolnosti, ktere neumim postihnout.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 27 říjen 2018 - 13:44