Došlo to tak daleko, že je v ČR několik desítek tisíc keší. Podle mě je tu už překešováno. Veliká většina jsou jen mokré nebo alespoň vlhké špinavé smrduté krabičky obalené slizem nebo i slimáky, zabalené v plesnivém potrhaném igelitu, uložené zaručeně vždy na tom nejvlhčím místě v širokém dalekém okolí. Pokud už tam nejsou slimáci, tak jenom proto, že tam je mraveniště nebo škvorové. Suchý logbook jsem už hodně dlouho neviděl a to máme prý v ČR extrémně suché počasí. Někdy se ptám, čím ti owneři přemýšlí? Mozek to asi není. Nebo jsou owneři jen nezkušení kačeři, kteří mají málo nálezů a na pořádnou keš také ještě sami nenarazili? Nemají se kde poučit?
Nedalo by se s tím něco dělat? Zakázat zakládání dalších nových keší, dokud počet keší v ČR neklesne na přijatelnou úroveň? Povolit zakládání keší jen zkušeným kačerům s několika tisíci nálezy? Máte na to nějaký názor? Já vím, že můj názor je radikální, revoluční a burcující, proto zároveň děkuji všem potrefeným ownerům za negativní body. :-)
Tento příspěvek byl upraven od mygrant: 30 červen 2018 - 14:03