V Rusku je málo cachí na pořádný kombajn. Leda že by stačil projet od Moskvy po Vladivostok za den.
Pokud by šlo o množství odlovených, tak se dá použít ruský geocaching, tam jich je víc. Jenom z principu neznají powertraily.
Publikováno 04 srpen 2018 - 16:50
V Rusku je málo cachí na pořádný kombajn. Leda že by stačil projet od Moskvy po Vladivostok za den.
Pokud by šlo o množství odlovených, tak se dá použít ruský geocaching, tam jich je víc. Jenom z principu neznají powertraily.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 07 srpen 2018 - 15:58
Proběhne to ve stejném stylu jako jeho odlovy, teda že tam někoho pošle aby do logbooku bouchnul razítko a pohodil CWG?
Publikováno 07 srpen 2018 - 16:44
Nepatřím mezi ty, kterým by bylo počínání "týmu Jonea" zrovna po chuti, ale event ještě neproběhl, nikdo neví, co vše Jonea během večer pronese a nevidím tedy důvod, proč event předem kritizovat. A pokud jde o to, zda-li Jonea dorazí, tak nemám důvod nevěřit tomu, že na event dorazí. Být tou dobou v Brně, rozhodně bych na akci dorazil (i kvůli následné, jistě výživné, diskusi, která tam, doufám, bude).
Publikováno 07 srpen 2018 - 18:07
Nepatřím mezi ty, kterým by bylo počínání "týmu Jonea" zrovna po chuti, ale event ještě neproběhl, nikdo neví, co vše Jonea během večer pronese a nevidím tedy důvod, proč event předem kritizovat. A pokud jde o to, zda-li Jonea dorazí, tak nemám důvod nevěřit tomu, že na event dorazí. Být tou dobou v Brně, rozhodně bych na akci dorazil (i kvůli následné, jistě výživné, diskusi, která tam, doufám, bude).
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 07 srpen 2018 - 21:10
Tak schválně. Trošku si zavěštím a třeba někdo po eventu napíše, jestli jsem se trefil.
Všechny keše mám odloveny poctivě, jde jen o pomluvy a jestli mi někdo nevěří, ať se mi ozve a můžeme to probrat osobně. Přiznávám, že v tom množství keší se můžu někdy splést, ale to je mizivé procento. Co se týče banů. Oba byly nesmyslné a ničím nepodložené. První ban jsem dostal od reviewera co působil v této funkci chvilku a nic o tom nevěděl.
Tak tohle si myslím, že se lidé na eventu vlastně dozvědí.
Publikováno 07 srpen 2018 - 21:35
To nejsou pomluvy ale kampan. A jestli jste ve vasi kesi co mam zalogovanou nenasli MT Jonea razitko tak mu dejte vedet a nekoho tam s nim posle. To se proste v te rychlosti muze stat.
V zasade mi prijde zvracene poradat event kde je hlavni "hvezdou" clovek hrajici timto zpusobem.
Publikováno 08 srpen 2018 - 6:37
Jediny co nepochopim, vzhledem k sile a kvalite tematu, ze je zatim prihlaseno tak malo ucastniku. Ja bych teda cekal, ze event bude uz pomalu aspirovat na megac......
Publikováno 08 srpen 2018 - 8:15
Tak pry dalsi prednasejici budou Viktor Kozeny a Radovan Krejcir. S Viktorem se bude porovnavat styl podvodu a s Radovanem ovladani pohunku
Na konci eventu probehne hlasovani s otazkou: Nejsou dva bany malo Antone Pavlovici ??
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 08 srpen 2018 - 8:18
Publikováno 08 srpen 2018 - 10:51
Jediny co nepochopim, vzhledem k sile a kvalite tematu, ze je zatim prihlaseno tak malo ucastniku. Ja bych teda cekal, ze event bude uz pomalu aspirovat na megac......
Treba dorazi kompletni M Team a bude z toho gigac
Publikováno 08 srpen 2018 - 13:47
Treba dorazi kompletni M Team a bude z toho gigac
Tak nejak jsem predpokladal, ze tento spickovy "hunting" team dorazi. Nebo ne?
Publikováno 10 srpen 2018 - 20:01
Já myslím, že po tomto úctyhodném výkonu musíme všichni padnout obdivem do mdlob, a že Mistr má nárok na odchod do zaslouženého geodůchodu. Svým talentem by měl nyní oblažit jinou oblast lidských činností. Co třeba rybářství? Už vidím ty stovky vylovených sumců o délce čtyři metry, tisíce dvoumetrových kaprů, které nasytí půl hladové Afriky... A každý rybník obsazený trpělivými lovci s MT nápisem na maskáčových bundách.
Publikováno 10 srpen 2018 - 21:23
Ještě nebyl v Rusku. A kdo nebyl v Rusku, jako kdyby neexistoval. Má velký mezery
a to tvrdí někdo, kdo navštívil (kromě Chorvatska) tak akorát okolní státy a to se zcela zanedbatelným počtem nálezů.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 11 září 2018 - 13:54
Zdravím,
nerozumím jedné věci - ten člověk z tohoto způsobu lovení má nějaký příjem? K čemu je "to číslo" dobré? Připadá mi to srovnatelné s honbou za co nejvyšším skóre v počítačové hře, ale tam platím jenom provoz toho počítače, nikoliv už nesrovnatelně vyšší částky za benzín, letenky, ubytování,... Díky za případné objasnění.
Publikováno 11 září 2018 - 13:58
Ne jeden člověk, ale tým.
"To číslo" není dobré k ničemu.
Publikováno 11 září 2018 - 18:04
Publikováno 11 září 2018 - 18:55
Publikováno 13 září 2018 - 17:25
Tak schválně. Trošku si zavěštím a třeba někdo po eventu napíše, jestli jsem se trefil.
Všechny keše mám odloveny poctivě, jde jen o pomluvy a jestli mi někdo nevěří, ať se mi ozve a můžeme to probrat osobně. Přiznávám, že v tom množství keší se můžu někdy splést, ale to je mizivé procento. Co se týče banů. Oba byly nesmyslné a ničím nepodložené. První ban jsem dostal od reviewera co působil v této funkci chvilku a nic o tom nevěděl.
Tak tohle si myslím, že se lidé na eventu vlastně dozvědí.
Já na eventy moc nechodím a za svoji kariéru jsem byl asi na čtyřech, pěti a osobně žádného kačera neznám, přesto mě to nedalo a šel jsem si poslechnout jak to dělají "profíci".
No a bylo to přesně tak jak píše tommy.22.
Nějak se to dalo i tušit, ale nejvíce co mě v geokačerské komunitě (bylo tam cca. 50 lidí) zklamalo a snad i lidsky, že krom mě a ještě jednoho kolegy (neznám nick) všichni pokyvovali hlavou a na způsob logování keší, který popírá veškerá pravidla GC nic neřekly!
Taky jsem byl první co odešel...
Publikováno 13 září 2018 - 19:46
To víš Sólisto, brněnská enkláva má svého hrdinu a oddaně mu věří vše co jim řekne. On je za to sveze autem třeba po lese a je spokojenost na obou stranách. Přitom všichni vědí, že mají čest s podvodníkem, ale asi se mu to bojí říct.
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů