Je trochu smutné, že o naprosto bezvýznamném kačerovi už je popsáno 7 stránek. Protože už se nesmí používat to vše vystihující slovo Ž......., i když to není nic sprostého a je to přirozený produkt lidského žití, tak jsem nakonec přišel asi na to správné. PAVLAČ! Kdysi dávno v minulém století, ještě když jsem bydlel v Táboře jsem měl kamaráda a ten bydlel v pavlačovém domě. Tři patra, tři skupiny nesmiřitelných bojovníků ..... a nedej pán bůh aby přišel někdo z venku s jiným názorem.
Tak odlehčení máme za sebou. Píšu o tom, vlastně jenom z toho důvodu, že mi přislál od MT JONEA log na jedné mé mysterce. Tak jsem nelenil a při první příležitosti jsem místo navštívil a ejhle, byl tam :-(. Vlasně částečně pod vlivem místní masírky jsem předpokládal, že tam nic nebude a já mu log smáznu a místo radosti jsem byl tak trochu nasranej. Pak jsem si uvědomil, že je to vlasně tým a dyž bude mít 10 průměrnejch kačerů jako jsem já (asi 3600 nálezů), tak to dá skoro 40000 poctivejch nálezů a když se tomu trochu pomůže, tak je těch 100T docela reálnejch. A je to to důledekI chtivosti mnoha jimých bezejmenných kačerů, kteří přispívají na finálkové servery. Na vlastní oči jsem viděl soubor, kde bylo buď 6900 nebo 9600 vyluštěných mysterek rok do roku 2011. Byly tam zastoupené všechny kraje ČR, SR, kousek Maďarska, Rakouska, Německa a Polska. Je jasné, že to jeden člověk neudělal.
Tento příspěvek byl upraven od None: 17 září 2018 - 9:00