Mám jen krátký dotaz. Proč stránka Urwigo.cz nefunguje? Píše se tam: "Portál urwigo.cz je na protest dočasně vypnut. Zeptejte se českých revieweru proč." Já vím, neřídím se pokyny, ale reviewerů se ptát nechci. Co je to za protest?
Publikováno 17 srpen 2018 - 13:14
Už to funguje.
Publikováno 17 srpen 2018 - 19:19
Publikováno 21 červenec 2022 - 8:55
Netuší někdo ze zasvěcených proč nejede server pro urwigo.cz? Netrápí mne, že nejede web, ale bohužel neběží ani samotný server. To znamená, že si instalačka urwiga nemá co stáhnout a nikdo už nevytvoří žádné nové wigo!
Publikováno 21 červenec 2022 - 10:51
Netuší někdo ze zasvěcených proč nejede server pro urwigo.cz? Netrápí mne, že nejede web, ale bohužel neběží ani samotný server. To znamená, že si instalačka urwiga nemá co stáhnout a nikdo už nevytvoří žádné nové wigo!
Jo, nefunguje. DNS jméno existuje, IP adresa odpovídá, ale pokus o připojení na port 80 končí "No route to host". Tzn. nejspíš je to na cíli zafiltrované. Já Urwigo stahoval v červnu a vše fungovalo normálně.
Publikováno 21 červenec 2022 - 20:19
Hmm, tak stále nic. Sice mám nainstalováno (bych taky někdy konečně mohl dotáhnout těch x rozdělaných projektů...), ale když bych potřeboval instalační soubor, tak smolík. Koukl jsem se na ulož.to, nicméně stahovat exe odtamtud bych měl trochu obavy, člověk nikdy neví. Byla by škoda, kdyby Ureigo web a celý program umřel. Je asi jediným, kde jsem zvládl udělat wigo bez problémů a ještě mě to i bavilo.
Publikováno 22 červenec 2022 - 21:39
Tak ani po 24 hodinách žádná změna.
EDIT: Ani po 72 hodinách...
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 24 červenec 2022 - 21:13
Publikováno 25 červenec 2022 - 18:57
Rychlé info z komunikace s Maxinohou:
Problém způsobila bouřka, která zničila napájecí zdroj k počítači, na kterém doména běží. Podle Maxinohova sdělení to bude řešit, ale spadly mu do toho narození syna a karanténa. Takže by to mělo časem zase fungovat.
Poslal jsem mu odkaz i na toto vlákno, třeba se vyjádří přímo on.
Publikováno 26 červenec 2022 - 17:21
Tak urwigo.cz už zase funguje. Děkuji Maxinohovi za rychlý zásah.
Publikováno 27 červenec 2022 - 7:19
Paráda, už jsem si ho nainstaloval do nového notebooku. :-)
Publikováno 01 červen 2023 - 16:05
Tak už opět nefunguje. Sice jsem našel na webu instalák, ale ten se snaží něco stáhnout z http://apps.yourself...igo.application, ale tato doména taky nejede.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:wherigo, reviewer
Geocaching →
Oznámení →
Novinky z Megaeventu Rico's 10Založeno od Marty 1905 , 14 říj 2024 schvalování, pravidla, event a 2 více... |
|
|
||
|
Geocaching →
Cache - změny a upozornění →
GC7XP67 velká ownerova ostudaZaloženo od jidis , 23 srp 2022 reviewer |
|
|
|
Odpovězeno
Geocaching →