Jo, je to tak. Geogetí mapu moc nepoužívám, po refreshi to funguje.
Satelitní mapa na Googlu mi nejde, na Seznamu už jo. Asi to mám nějak blbě nadefinované. Terénní a základní od Googlu jdou. On je problém zjistit adresu dlaždic, je to někde zdokumentováno? Opisoval jsem to z konfigurátoru Geocaching map enhancement, který funguje. Vím, že se adresy občas mění, ale tohle je z aktuálně fungujícího pluginu. Jen bych to radši dělal na PC, na telefonu dělám překlepy, nevšimnu si nějakých rozdílů (tečka, čárka) a blbě se tam píšou speciální znaky. A taky už na to pořádně nevidím.
To uložení konfigurace mi nejde nikdy, ať změním co chci. Nahrát zpět to jde, telefon se ozve jako když přijme SMS nebo nějaké oznámení, ale zřejmě tam nahrávám zpět ten samý, co jsem stáhnul. A co se týče kontroly podle datumu, dnes založená databáze (pro mapy) má datum 18.6.2018, dokonce jsem ji viděl jen jednou a teď už zase ne. MTP ukazuje, co chce.
Ale je mi to vlastně jedno. Jen bych si chtěl pročistit ten konfigurák. Používám OSM, OBČAS se hodí ortofoto (ale jedno stačí, to od Seznamu), Seznamáckou mapu mám vedle offline, kdybych potřeboval. Jo, občas by se něco dalšího hodilo. Třeba katastrálky, ty jsem si kdysi stahoval přes Mobac do Oregona jako jnx, do Draka by to šlo určitě taky. ALE. Katastr má vlastní aplikaci, kde katastrálky vidím a umí taky použít polohu z navigace. A při hledání keší katastrálky nepotřebuju.
Uložení Ad-hoc waypointů do GPX - tlačítko tam je, ale v mém případě jen dokud nemám WP načtené. Po jejich načtení mi zmizí. Telefon je připojený.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 20 září 2018 - 12:51