Open Source mapy se stahují automaticky pro každý seznam, u kterého je nastavená off-line dostupnost dat. Typicky to používám tak, že si na mapě v aplikaci nastavím požadovanou oblast a vyfiltruji typ keší, které mě zajímají, všechny přidám do seznamu a ten seznam si pak stáhnu i s mapou. Seznamy v aplikaci jsou totožné se seznamy (Lists) na webu, přidávat tedy můžu do existujících seznamů nebo vytvářet nové. Funguje to rychle a bezproblémově.
Díky postupnému vylepšování webu i aplikace jsem se už před časem dostal do stádia, kdy nic jiného nepotřebuju. Možnost úpravy souřadnic, vlastních poznámek, lepší mapa, rychlé a účinné filtrování keší a dokonalá integrace webu s aplikací způsobily, že jsem přestal používat Geoget a zrušil ostatní aplikace v telefonu. Zároveň jsem letos přestal používat Oregona. Ještě vloni jsem ho nosil na delší akce mimo civilizaci, ale v rámci odstraňování zbytečných krámů z batohu jsem letos zkusil pár vícedenních horských přechodů jen s telefonem - a ono to šlo. Zbavil jsem se tak poměrně těžké GPSky + balíčku baterií a vyhnul se otravnému připravování a nahrávání dat. Telefon a powerbanku s sebou nosím tak jako tak, batoh je lehčí a ušetřím čas.
PS: Omlouvám se za off-topic, tedy málo depresivní příspěvek .
Tak toto mě zaujalo, takže hned zkouším.
- Mapa (Open Stret a ani ty ostatní) není Turistická, což je pro mě dost zásadní - ale třeba jí jenom nevidím a je tam někde "ukrytá"
- V off-line režimu se mi nezobrazují obrázky, což není dobré, pokud potřebuji mj. fotohint
No a nebo to mám špatně "nastavené", protože to nemám "ohmatané"