Urcite to problem neni, ale to by si to musel kazdy naprogramovat. Mozna by bylo resenim, kdby nekdo udelal a zverejnil cartrigde jako sablonu pro URWIGO, kde by si pak clovek jen zadal finalni souradnice a URWIGO by vytvorilo hru bez nutnosti zadavat ta cisla rucne. I tak by to ale bylo pro "autory" mene pohodlne nez je to ted, kdy staci jen pouzit hotovou celou hru.
Tak tady naprosto nesouhlasím. Napsat cartridge do které si několika čísly zadáš hodnoty byl hezký programátorský počin. Tím to ale končí. Reversní wigo, může bavit, když je jedno, jinak je to opičárna a troufnu si říct blbost a to se hodně krotim. (já sám je dávám okamžitě na ignore list) Už i tak je kešomapa tímhle typem wiga zaplevelená. A když to owner musí mít, tak ať si to napíše. Urwigo stavitel je poměrně uživatelsky přívětivej program, na netu jsou příklady a tak to chce jenom trochu toho lámání hlavy. :-) Naučil jsem se to i já a to je co říci. I já mám dvě reverse wiga, v Tisé Angry bird a v Praze Kreditku a obě jsem si samozřejmě psal sám. Wiga mají samozřejmě příběh a kreditka už má i několik náhodných větvení. Ta uni cartridge mi přijde jako když se bojím výšek, ale nutně musím mít založenou T5, tak si ji nechám udělat od někoho jiného.