Gorde, mám identický problém jako Sklibaa_1. Při přechodu na Stator 1.7.1 a převodu statistik na GC jsem provedl nastavení, ale chybí mi tam statistika BadgeGen a Moje kešky(dříve při přenosu na stránky Sweb.cz to fungovalo).
Při generování statistik(Modul Badges) se to zastaví a nahlásí - Chyba při zpracování statistik 13:40:57.137 ERR: Databáze CWG neexistuje: C:\Users\Venca\AppData\Roaming\GeoGet\script\CwgList2\CWGList.db3! Více informací najdete v souboru C:\Users\Venca\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\Hkstaripraha\Stator.log (moc tomu nerozumím, ale končí to u modulu Badges a pluging na CWG/CwgList2/ v GG nemám?)
Pokud statistiku chci jen uložit s náhledem, vyhodí to tuto chybu:
scriptError.png
Pokud zkusím statistiku rovnou generovat, hláška je následující:
Beze jména.png
Přidávám Stator.txt
Zkoušel jsem přeinstalaci Statoru a vše v rámci svých omezených technických vědomostech a nic. Díky za radu.
Doplnim Erika. Po nahlednuti do logu je zrejme, ze modul Badges nebyl standardne ukoncen.
Normalni ukonceni generovani statistiky by se v logu melo projevit nejak takto (vypis z meho logu):
20:52:54.855 End Tab
20:52:54.855 RestoreWidth(): vracim iWidth=750
20:52:54.902 End of file: E:\Geocaching\GeoGet\script\Stator\Profiles\Gordici\End.html
20:52:54.912 Odeslani, iTarget=0, sOutputFile=E:\Geocaching\GeoGet\script\Stator\Profiles\Gordici\Preview.html
20:52:54.912 Stop
Predposledni radek pochopitelne zalezi na tom, zda ma byt statistika nekam odesilana nebo ne.
V kazdem pripade musi byt korektne ukonceny modul, zalozka (End Tab, RestoreWidth()) a zakoncena statistika doplnenim souboru End.html. V poslanem logu nic takoveho neni, dokonce tam ani nejsou dalsi radky o tom, jak modul Badges pracuje. Takze podle me zkolaboval modul a prerusil cele zpracovani statistiky, a pravdepodobne "nasilne". Nedoslo tedy k pokracovani ve zpracovani statistiky, ale ani k uzavreni souboru se statistikou. Dokud nebude ukoncen program (GG), ktery soubor otevrel, k uvolneni soboru (systemem) nedojde. Kazdy pokus o pristupu k tomu souboru pak nutne musi zkolabovat.
Tolik mozna pro nekoho zbytecne podrobne vysvetleni.
Resenim je provereni modulu Badges a uprava jeho funkce. Autorem modulu je DrakMrak a i kdyz bych mohl modul upravovat (to ostatne muze kdokoli, Stator je distribuovan ve zdrojovem kodu), tak to delat nebudu. Kdyz nekdo nebude mit chvili aktualizovanou statistiku, urcite se svet nezbori.
Jednoduchym a okamzitym resenim je zakazatve statistice tu cast, kde ss spousti modul Badges, vse ostatni by pak melo snad pracovat.