Kvůli platbě jednou za rok si bude pořizovat Revolut?
Já Revolutem platím i v samošce, nabíjení Revolutky se chápe jako Internetová platba a za tu mi dává banka bonus.
Publikováno 25 February 2021 - 17:10
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 28 February 2021 - 7:44
No karta zdarma není, leda virtuální, takže by musel v obchodech platit mobilem, nic proti tomu nemám, ale pokud by to chtěl někdo jen na platbu za PMO jednou ročně, tak se musím trochu smát.
Publikováno 04 March 2021 - 9:34
zeptám se - někdo by náhodou neměl volný slevový kód? mně zatím za celou dobu žádný nedošel
Publikováno 08 April 2021 - 16:21
Publikováno 14 April 2021 - 14:07
Já jsem se rozhodl že si ho zase po čase pořídím, ale ouha, vložím kód, vyplním kartu, ale platbu to odmítne. Zkoušelo jsem to vícekrá, další dva geokamarádi to zkoušeli také a prd. Kde může být zakopaný pes? (Zkoušeli jsme i bez slevoveho kodu, taktéž neprojde)
Psal jsem na GS a ti mi odpověděli že mám zkontrlovovat údaje vyplněné do formuláře a zkontrolovat jestli mám dost peněz. To je mi rada, zkoušeli jsme to mnohokrát více lidí...
Setkal jste se s tím někdo? Díky.
Publikováno 14 April 2021 - 19:32
Po výběru státu pouzijes tlacitko Confirm?
?? Mám nastavenou Ukrajinu (už dlouho) a jinde mi to výběr státu neumožní...
Publikováno 14 April 2021 - 19:41
Publikováno 14 April 2021 - 19:50
Mám stejný problém, stát mám Alabamu, zkoušel jsem zadat i reálnou adresu ale ztroskotám při potvrzení objednávky:
Publikováno 14 April 2021 - 20:23
No tak nic. Výběr státu a částky je první krok platby a pod nim je potvrzovací tlačítko.
Jj, Ukrajina, pak tam vložím slevový kod a to mně hodí na slevu 22dolarů a pak vyplním billig údaje a pak:
There was an error processing your membership.Please confirm your payment details here or contact us at http://www.geocaching.com/help.
No a z podopory přišlo nicneříkající:
Hello seedcorp-
Thank you for contacting Geocaching HQ.
Recent attempts to purchase a Geocaching Premium membership resulted in voided transactions. This usually occurs when the credit card or PayPal account information is incorrect, outdated, has insufficient funds, or if the bank prevents the transaction from occurring.
Please try again paying special attention to the billing address and expiration date of your card, then go to the Membership details page to initiate a new transaction. If you are still unable to make the payment, contact your financial institution for further information.
You may need to log out of your Geocaching.com account, clear your browser's cookies and cache, then log back in. You may also want to use a different browser.
Best regards,
Odpověděl jsem jim že to zkoušeli dva další lidé z jiných pc a nic, ticho po pěšině. Takže co teď?
Publikováno 15 April 2021 - 5:18
Publikováno 15 April 2021 - 8:10
Čeká mě za dva týdny obnovení platby a bojím se podobného problému. Pokud je to bankou, mohla bych poprosit o info, z jaké banky (z jakých bank) to neprošlo? Na mezinárodní platby mám mBank.
Publikováno 15 April 2021 - 8:15
Neprošlo mně to z KB. Mohl by pak někdo dát vědět z kama to projde, abych si případně našel někoho přes koho to zaplatím
Publikováno 15 April 2021 - 9:00
Tento příspěvek byl upraven od geoquino: 15 April 2021 - 9:01
Publikováno 15 April 2021 - 9:40
Příští týden mě také čeká obnovení, tak jsem zvědav.
Předloni jsem měl USA, loni už to nechtělo projít. Ukrajina to pak vyřešila vyřešila. Uvidíme...
Publikováno 15 April 2021 - 10:13
Tak jo, "přestěhoval" jsem se do Minsku a prošlo to v kombinaci s KB Za 659.59 Kč
díky za tip ;-)
Geocaching →
Poradna →
Notifikace na nově založené cache mi chodí o den (i více) pozdějiZaloženo od altairteam , 06 Sep 2018 premium |
|
|
||
|
Odpovězeno
Geocaching →
Oznámení →
J.K.M. - vracení penězZaloženo od J.K.M. , 06 Sep 2017 premium |
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geocaching Premium MemberZaloženo od Geocaching Praha , 15 Nov 2016 premium |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
Nechce někdo začít/pokračovat s eshopem 4GEO.CZ?Založeno od b7 , 11 Aug 2016 groundspeak, premium, travelbug |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
BM a bookmarkyZaloženo od Jacka , 04 Feb 2016 premium |
|
|
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů