PS: při zkopírování přímo z webu a vložení do excelu "jinak/jako text" je to už podobnější tomu importu.
Můžete porovnat v tomto souboru: http://leteckaposta.cz/462553506
List1 je import dle návodu Bubo_CZ, List2 a 3 zkopírování Ctrl+C Ctrl+V přímo z prohlížeče, ve druhém případě s uložením jinak/text.
On se zakladatel vlákna zatím nevyjevil, na co to potřebuje. GeoGet je nepochybně skvělá věc, ale třeba tazateli úplně stačí tabulka v excelu. Já jsem "posedlý" statistikami přesně do téhle míry, že mi pro interní potřebu přehled v excelu postačuje. Kdysi byl nějaký skript, který vysosal nálezy z gc.com do texťáku a tento vzniklý soubor šel importovat sem na gc.cz - z čehož se generovaly puntíkaté mapičky (jako mám v profilu).
Pak tato možnost zanikla, instaloval jsem jen a pouze pro tento účel GeoGet s pluginem, aby mi to tady tu mapičku zase generovalo. Samozřejmě to bylo trochu trápení, na začátku i pokaždé, když jsem po čase chtěl mapičku aktualizovat. Pak jsem přeinstaloval PC a zatím (asi 3 roky) tam GeoGet nemám, takže mapička je zastaralá. Ne každý si chce kdovíjak hrát se statistikami keší...
Tento příspěvek byl upraven od zmijovkar: 06 March 2019 - 8:38