J.Kaas & family napsal/a 25 Bře 2019 - 13:22:
Puntíkaté mapy mi fungují, ty jsou dělané zdejším mapgen scriptem.
Nick jinak nastavený nemám a přihlášení mi přece funguje - přes email. Dřív fungovalo i přes nick, ale to už je pár let zpět, pak se tu něco změnilo a už to šlo jenom přes email. A jak změnit ten nick, který mám shodný jako na geocaching.com, jsem tu nenašel. Nevím proč by ampersand nemohl být součástí nicku, nikde jsem žádné omezení na použité znaky nenašel.
Pokud ti chodi prihlaseni mailem a uspesne posles data pro puntikate mapy, nejde se mailem prihlasit ve Statoru? A pokud ne, zkousel jsi to prihlasovani resit s adminem?
Uz se to tu resilo nekolikrat. Obecne mohou delat takove znaky mnoho potizi, protoze nicky se posilaji ruznymi cestami a kazda cesta, kazdy protokol, ma nejake znaky jako problematicke, protoze je pouzva pro svoji potrebu, napr. & je mj. oddelovac parametru v URI. A pak kdyz se takovy znak nekam prepravi spravne, muze nastat dalsi problem s jeho zpracovanim. A kdyz se zpracovava nekolikrat, ne to skoro neresitelny problem. Staci se kouknout na maily, co v nich obcas chodi misto cestiny.