LudekV napsal/a 26 Bře 2019 - 21:44:
Po letech pauzy, kdy jsem statistiku neřešil, jsem zkusil Stator a koukám, že v bloku "První nález ve státě" mám ve skutečnosti poslední nález. Je to chyba nebo jsem něco nepochopil?
Při startu mi to hlásí, že mám použít nové API, nevím proč, jede to na GG 2.10.0 a na NB mi stejná sestava nehlásí nic - viz obr.
2019-03-26 22_09_15-# geoget - GeoGet.png
Nakonec jsem narazil ještě na problém s uploadem výstupu na geocaching.cz. Podle všeho to vypadá, že ve výchozím stavu byl přednastavený výstup do souboru Statistics bez přípony, ale upload se řídí příponou, takže se nenahrálo nic. Po doplnění .html už to prošlo.
Prvni nalez ve state ... Petra odpovedela, ale netusim, proc to tedy ostatnim vcetne me chodi. Kouknu na to
Podpora Geocaching Live - tento text se nikde ve Statoru nevyskytuje, takze bych rekl, ze je to reakce na volani nektere GC.Live funkce v GG. V GG podle vsecho nejsou podporovany jen 2 puvodni funkce: GCliveCall a GCLiveDoSearch. Ani jedna vsak ve Statoru uz neni pouzivana. Takze vlastne netusim ... Napada me jedine moznost, ze Stator spoustit pres Combine davku, v ktere se nektera z techto funkci pouzije.
Pripona souboru Statistics - zajimave, opravdu nekde zmizela, pritom v ostatnich jazykovych mutacich a v dalsim profilu ve vsech jazykovych mutacich vcetne cestiny je.. Dekuju, opravim to.