Tak i a:Drake dospěl k veřejné betaverzi nového Geocaching API. Platí v podstatě totéž, co psal HaLuMa o Geogetu.
Přihlásit se k testování je možné na https://play.google....sting/cz.adrake
Google už nevyžaduje přihlášení do Google+, neboť tuto službu zrušil, tak doufám, že s tím nikdo z potenciálních testerů nebude mít psychický problém.
Nakonec převod na nové API nebyl tak tragický, zřejmě už před tím ostatní vývojáři dotlačili Groundpeak k vytvoření použitelného rozhraní. V mém případě stačilo počkat dva měsíce, než se jim podařilo zaregistrovat a správně zpracovat moje URI pro callback při autorizaci, prokousat se trochu nepřehledným procesem autorizace a automatického prodloužení tokenu a najít dostatek večerů, kdy mi zbyla energie na práci
Tato verze obsahuje staré i nové rozhraní, to nové si musíte povolit v nastavení, záložka Obecné úplně dole. Pokud narazíte na problém, máte cestu zpět. Pro účely testování jsou dočasně povolené všechny funkce jako ve verzi Plus.
Podobně jako HaLuMa jsem zatím v podstatě jen převedl stávající funkčnost. Jako malá ochutnávka nových možností je v listingu tlačítko pro přidání keše na watchlist, resp. její odstranění. Zatím to není plně synchronizované, takže ani při aktualizaci listingu se stav sledování nesrovná s webem.
Take and enjoy...
Tento příspěvek byl upraven od LudekV: 03 duben 2019 - 21:33