Pletu se, nebo je to návrat waymarků s jinou ikonou?
Není.
Ve waymarcích jde pouze o fotku, prakticky z jakékoli vzdálenosti.
U Labek umíš navštívit zónu a odpověděť na otázku ownera.
Publikováno 16 January 2020 - 8:14
Pletu se, nebo je to návrat waymarků s jinou ikonou?
Není.
U Labek umíš navštívit zónu a odpověděť na otázku ownera.
Publikováno 16 January 2020 - 8:16
At se na me nikdo nezlobi, ale tento zpusob hry uz by byl slusny bizar!
Já to nevymyslel, ani to neobhajuju, ale když chce jenom tu bonusovku, tak se jinak k bonusovým číslům nedostane.
Publikováno 16 January 2020 - 8:23
Nevím jak hodně dlouho, ale mě se otvíraly na obecné stránce, že si mám stáhnout a nainstalovat aplikaci.
To ano, máš pravdu že to po tobě chtělo nainstalovat aplikaci. Ale jen v tom případě, že jsi zrovna nebyl přihlášený do labs.geocaching. Konečně totiž udělali i to, že když jsi přihlášený do geocaching.com, při rozkliknutí svých LABek jsi automaticky přihlášený i do profilu labs.geocaching.
Asi ve stejnou dobu se změnilo i to, že při zavření appky LABs nedojde k odhlášení a při jejím opětovném spuštění se nemusíš znovu přihlašovat.
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 16 January 2020 - 8:25
Publikováno 16 January 2020 - 8:24
Já to nevymyslel, ani to neobhajuju, ale když chce jenom tu bonusovku, tak se jinak k bonusovým číslům nedostane.
V pohode :-) Ja si to jen predstavil a docela se orosil :-)
Publikováno 16 January 2020 - 8:46
Bonusovka se dá taky brutnout, nebo jít s někým, kdo labky prošel. Ovšem nezdá se mi to jako dobrá cesta, podle mě prostě bonusovka patří do té série a bez ní nemá smysl. A u mnoha sérií (kešek) mám sérii obejitou a finálku nemám. Když jsem ji spočítal až doma a znovu jsem se tam nedostal.
Publikováno 16 January 2020 - 9:20
Není.
Jak kdy. Některé kategorie waymarků mají otázek poměrně hodně.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 16 January 2020 - 9:49
Me teda koncept labek, ktere jsou zavrseny bonusovou mysterkou prijde zajimavy a dost me bavi.....
Publikováno 16 January 2020 - 9:55
Petrs11 mi opět dodal data (díky!) na další sérii LABek v Mnichově a u Mnichova - "Dachau Concentration Camp & Weiße Rose Resistance". Je to 10 LABek (5 v Dachau nedaleko Mnichova a 5 přímo v Mnichově). Je k tomu bonusová keš. GPX přiložen.
Publikováno 16 January 2020 - 12:47
Me teda koncept labek, ktere jsou zavrseny bonusovou mysterkou prijde zajimavy a dost me bavi.....
Publikováno 16 January 2020 - 13:36
Pro logující?Jak kdy. Některé kategorie waymarků mají otázek poměrně hodně.
Publikováno 16 January 2020 - 13:57
Většina ownerů je ráda, když jim WM vůbec někdo zaloguje. Mám jich založeno 10, z toho jeden byl zalogován loni, jeden předloni a 5 ani jednou a to jsou tam už i 8 let. A žádné krpály, skoro vše u silnic.
Publikováno 16 January 2020 - 15:35
Publikováno 16 January 2020 - 17:08
GPX pro nové labky v Pardubicích.
GPX je hotov nebo má být udělán? Nebo jen zapomenutá příloha k příspěvku?
Publikováno 16 January 2020 - 17:12
GPX je hotov nebo má být udělán? Nebo jen zapomenutá příloha k příspěvku?
Publikováno 16 January 2020 - 17:31
Není s těma labkama nějaká změna? Já jsem hodně dlouho měla číslo založených keší o jedno větší než seznam, protože jsem tehdy jak byla ta zakládací labková akce někomu tu keš půjčila, tuším že chtěl svoji nastávající touto formou žádat o ruku. Ale teď už to číslo odpovídá, a ta keš se nikde neukazuje - nebo aspoň já o tom nevím.
Navyšují labky počet nalezených keší? Já bych prostě nerada, abych se jednou dostala k tomu, že toto je má třítisící keš z 2869 nalezených. Někomu je to asi jedno, ale mně ne,
Edit: Aha, koukám, že navyšují. Ale zajímavě. Tady na štítku mám uvedeno, že jsem založila 11 keší, a na svém profilu, že vlastním 10 listingů...což vlastně přesně odpovídá, ale je to ta ulička, do které se nechci dostat.
Tento příspěvek byl upraven od evidlo: 16 January 2020 - 17:37
Publikováno 16 January 2020 - 17:42
No já taky ne. Ze sledování tohoto vlákna mám povědomí, že labky jsou zatím pěkný nedodělek a taky uvažuju nad "bizárem" - tedy odlovem labkeší, pak fyzické bonusovky a následném smazání labek. Tento lab-bordel mě zatím neláká....
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 16 January 2020 - 22:49
Tak už jsem to vyřešila. Založila jsem si alter ego, které bude lovit pouze labky.
Publikováno 16 January 2020 - 23:03
GPX pro nové labky v Pardubicích.
K labkám je i keš GC8J2KG.
Je tam něco divného...po importu do gg a přenosu přes ggsync/ggdrake do a:drake se tyhle labky tváří, jako by nebyly podle filtru ani "vlastní" ani "cizí" a tudíž se nezobrazí v seznamu, ani na mapě. Jsou vidět jen jako "všechno". Něco špatného s "owner".
Platí to i třeba pro labky v HK,, ale všiml jsem toho už před časem, už nevím kde. Ale třeba Velké Poříčí teď vidím správně...
Publikováno 17 January 2020 - 10:43
Díky nencyblack a MiciPaci007 jsem obdržel informace pro kontinuální LAB v Rožnově pod Radhoštěm. Děkuji za jejich pomoc a připojuji GPX.
Geocaching →
Oznámení →
Novinky z Megaeventu Rico's 10Založeno od Marty 1905 , 14 Oct 2024 schvalování, pravidla, event a 2 více... |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 Apr 2024 geoget |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Doporučení trasy s keší v Českém RájiZaloženo od lemrousek , 30 Mar 2024 doporučení |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 Jan 2024 geoget |
|
|
|
Geocaching →
Oznámení →
Vzpomínka na Vánoce 2023 ANEB vánoční sérieZaloženo od Adamabella , 29 Dec 2023 doporučení |
|
|
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů