Dostal jsem detailnejsi informace od autora Beskydske hrebenovky (diky!), prikladam tedy GPX i teto serie. Serie ma i vlastni bonusovou kes GC862EG.
Take diky za publikaci ceskych LABek na novem webu od SiMateam.
To Solim: nedari se mi najit problem, o kterem pises. Nevylucuji ho, ale neumim to zreprodukovat. Dej prosim vedet, kdybys zjistil vice.
Předem díky za vytvoření GPX mých Labek.
Netuším zda sledujete i oficiální fórum od Groundspeaku, ale řeší se tam kde jaký problém u Labek, což mi přijde zajímavé sledovat.
Jak tady píšete ohledně toho, že se budou Labky obcházet při logování od počítače, tak ano! Děje se to a ve velkém, ale bojím se, že to Groundspeak moc řešit nebude. Autoři Labek mají vlastní statistiky, tam lze krásně vidět, kdo a kdy logoval a není problém poznat, že se logovalo od počítače.
Bohužel aplikace má mnoho děr a chyb. Nebudu zmiňovat všechny problémy, ale zatím nejzásadnější na co jsem přišel je, že se Labky po otevření aplikace automaticky neaktualizují. To znamená, když my autoři provedeme jakoukoliv úpravu Labek a vy jste měli jen Labku otevřenou (načtenou) dříve, aktualizace se vám neprojeví. Bohužel aplikace si stáhne všechna data do telefonu poprvé po otevření Labky a následně z netu stahuje jenom obrázky. Ve finále to znamená, že můžete Labku se starými (neaktualizovanými) daty odehrát bez problému až do konce, ale na konci zjistíte, že se vám online nic nezapsalo, takže nemáte ani jeden bod. Jediná metoda je, než člověk vyrazí na Labku se v aplikaci odhlásit a znova přihlásit, aby si aplikace stáhla nová aktualizovaná data