Jsou nové labky ve Velkém Poříčí, je jich 5 od ladabohac. V popisu se píše o bonusové keši, ale tu jsem zatím nenašel.
Nove LABky (oficialni jmeno je Adventure Lab)
Publikováno 19 srpen 2019 - 12:24
Vyřešil jsem labky ve Velkém Poříčí a našel bonusovku. Škoda, že ještě není publikovaná.
Publikováno 20 srpen 2019 - 18:40
Ahoj, všem,
dnes jsem po delší době trošku předělal web s českými LABkami, který naleznete stále na stejné adrese (sites.google.com/view/gclab). Přidal jsem tam i nové LABky, jako jsou např. Krnov a Leopold Bauer nebo (Ne)vinné srdce Slovácka). Plánuji web dále rozšiřovat a to i na sousední státy ČR. Pokud máte nějaké zážitky či by jste rádi něco přidali na web, tak mě neváhejte kontaktovat na můj mail (simonpetrak@seznam.cz).
Děkuji za spolupráci všem, a hlavně Martinovi (tulak) za GPX soubory, GeoRabbits (georabbits.cz) za vytvoření stránky na svém webu. A níže ještě zasílám shrnutí Adventures v ČR.
- Museum of Geocaching
- Museum of Geocaching 2
- Karlstejn
- Vlakem do Libcic
- The first cube of sugar in the world
- Kulturní procházka Plzní / Cultural walk in Pilsen
- Plamínkovo putování
- Tvrz Orlice
- Telč - pearl of Renaissance
- Hrabaluv Nymburk
- Podolí Adventure Lab
- Beskydská hřebenovka
- Hostim LAB
- Zřícenina hradu Rokštejn (aktuálně je v aplikaci skryto)
- Po stopách rychtáře Mirana
- Kosova Hora
- Historicke mesto Rakovnik
- Garáže Dejvice
- Hořovice - cesta za historií
- Za kamennymi zviratky - Adventure LAB edition
- Integrovaná výjezdová centra v Ostravě
- Krnov a Leopold Bauer
- (Ne)vinné srdce Slovácka
- Velké Poříčí
U některých názvů není uveden odkaz na web labs.geocaching.com, protože se mi nepodařili zjistit. Pokud ho někdo ví, tak budu rád, když mi ho zašle.
Tento příspěvek byl upraven od SiMateam: 21 srpen 2019 - 18:31
Publikováno 20 srpen 2019 - 21:36
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 21 srpen 2019 - 10:33
U některých názvů není uveden odkaz na web labs.geocaching.com, protože se mi nepodařili zjistit. Pokud ho někdo ví, tak budu rád, když mi ho zašle.
Garáže Dejvice zde: https://labs.geocaching.com/goto/gar
Publikováno 21 srpen 2019 - 11:40
nevím jestli jen špatně hledám, ale nikde jsem neobjevil mapku s Labkami... ani v aplikaci ani na výše uvedené webovce od SIMateamu... opravdu nic takového není nebo jen špatně hledám? (mám na mysli klidně mapu ČR se zabodnutým špendlíkem, že tady je nějaká LABka, nemusí tam být všechny stage :-) )
Publikováno 21 srpen 2019 - 11:42
(Ne)vinné srdce Slovácka
https://labs.geocaching.com/goto/vino
Bonusová keš: GC8C6NH
nevím jestli jen špatně hledám, ale nikde jsem neobjevil mapku s Labkami... ani v aplikaci ani na výše uvedené webovce od SIMateamu... opravdu nic takového není nebo jen špatně hledám? (mám na mysli klidně mapu ČR se zabodnutým špendlíkem, že tady je nějaká LABka, nemusí tam být všechny stage :-) )
Zkus tady: https://georabbits.c....php?page_id=33
Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus
Publikováno 21 srpen 2019 - 11:47
nevím jestli jen špatně hledám, ale nikde jsem neobjevil mapku s Labkami...
Novejsi verze mobilni aplikace pro Adventure LABky uz mapu take ma. Rozhodne uz je ve verzi 1.1.10 build 1255-v33, je tam pod tlacitkem Explore.
Publikováno 28 srpen 2019 - 21:18
Já pro změnu vytvořil dvojici Labek.
První je z blízkosti Vyškova - Poklad Aloise Musila.
Druhá je polská z Toruně věnovaná Mikuláši Koperníkovi.
Přiložený soubor (y)
Publikováno 30 srpen 2019 - 6:09
3 série (10+7+7).
Vypadá to, že je tam pevně dané pořadí Lábek v té konkrétní sérii, což bude docela nekomfortní. Nebo se pletu?
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 30 srpen 2019 - 6:15
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 30 srpen 2019 - 6:34
Ted na to koukam taky a pokud to tak bude, tak potes koste.... Tak snad se brzy dozvime....
Publikováno 30 srpen 2019 - 6:44
Tak nic. Jedu do práce...
P.S. A úvodní ikony jsou u dvou Lab sérií o pár km jinde, než je vyžadovány start. Nechápu.
Ikona na Nám.Miru, ale start na Štef.hvezdarne.
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 30 srpen 2019 - 7:02
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 30 srpen 2019 - 6:52
Stavil jsem se u Klementina a potahu ...
Po tahu hned do práce? :-) Tytyty
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 30 srpen 2019 - 6:52
Publikováno 30 srpen 2019 - 7:03
Stavil jsem se u Klementina a pořadí je opravdu pevně dané. Pošle mne to na předdefinovanou další Labku. Nemohu zvolit jinou.
P.S. A úvodní ikony jsou u dvou Lab sérií o pár km jinde, než je vyžadovány start. Nechápu.
Ikona na Nám.Miru, ale start na Štef.hvezdarne.
Jak jsi musel byt blizko, aby se chytla?
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget, groundspeak, doporučení
Geocaching →
Oznámení →
Novinky z Megaeventu Rico's 10Založeno od Marty 1905 , 14 říj 2024 schvalování, pravidla, event a 2 více... |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Doporučení trasy s keší v Českém RájiZaloženo od lemrousek , 30 bře 2024 doporučení |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
Geocaching →
Oznámení →
Vzpomínka na Vánoce 2023 ANEB vánoční sérieZaloženo od Adamabella , 29 pro 2023 doporučení |
|
|
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů