gord napsal/a 26 Dub 2019 - 17:47:
Nesdruzovane body pri velkem oddaleni mapy - mam k tomu jedine slovo: nadhera, mozna jeste pohadka. Super napad.
Tak schvalne, za jak dlouho se to objevi v mapach konkurencnich programu.
Napadlo mne to uz davno, a drzel jsem to pod poklickou. Inspirovala mne k tomu mapa na gc.com, kteoru clovek trochu oddali, a vidi jen koberec z ikonek, aniz by tusil, na co vlastne kouka.
Nemam moc cas na velke testovani, tak jen postreh, ktery tu jeste nepadl - rad bych, kdyby nalezene kese, pokud jsou na mape, byly zobrazeny jinak.
Jo, i nad tim porad premyslim. Ono diky pouzite technologii si zase s temi body nemuzu delat, co se mi zlibi, takze tech moznosti je mene nez s cistokrevnym Leaflet bodem. A zase nechci mit prilis mnoho ruznych sad ikonek.
U nekterych kesi, napr. GC721R4, kdyz na ne najedu mysi, zobrazi se mi v tooltipu 2x a kdyz na ni kliknu, mam 2x i ty dalsi informace. Mozna proto, ze mam u ni vypocteny Final a navic mam ty Finaly 2, protoze jsem si z nejakeho duvodu nebyl jist? Deje se mi to u ikony kese, ne u ikonek WP. A treba zrovna u teto kese se mi nestava to, co popisuje nalano - WP mi nezmizi ani kdyz vychosi souradnece (ikonka kese) jsou mimo mapu.
Vicenasobny tooltip i popup delam schvalne ve chvili, kdy je v "reakcni oblasti" pod mysi vice bodu najednou.
Opravdu je to dvakrat uplne totez, nebo je to treba kes a waypoint? (zobrazuje se to ted dosti podobne, a ty bubliny jsou nouzove naformatovane... tohle budu zlepsovat.)
Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 26 duben 2019 - 19:32