Jsem taky z Táborska a nerad bych byl náhodně přiřazen, třeba až někoho potkám u keše - to vyjádření vypadá na nějaké hnutí (tedy hnutí to je, ale jen mysli), ale ve skutečnosti je tu:
1 autor dle mého pohledu hysterického disable logu,
5 autorů Lhotníku, co tento log papouškují,
1 volně připojený hráč, který se Lhotníkem nic společného nemá (jako owner).
Takže "my z Táborska" je 7 lidí (naštěstí jen).
Naproti tomu jsou tu např. 4 owneři Lhotníku, kteří ten log nepapouškovali, to je potěšitelné. Dokonce 5 ownerů, když započtu event, kde žádná trapná výzva k sesazení Sopdeta také není - takže uvnitř Lhotníku 6:5 ;-)
Zmijovkáři se nevnucujeme a za sebe mu osobně slibuji, že klidně zapřu, že ho znám, abych mu nedělal ostudu.-)
Tím ovšem legrácky končí. Autora jsem až do tohoto příspěvku plného jedu a lživých prohlášení považoval za seriózního člověka a cítím zklamání.
Jestli mě považuje za hysterku, tak to mi je fuk. Prohlášení o papouškujících autorech mě ovšem z úcty ke kolegům mrzí. Ví snad, jak to bylo a jaké diskuze mezi námi probíhaly?!
Nicméně skutečnosti je taková, že disablovány byly všechny fyzické keše, žádný z prstu vycucnutý poměr 6:5. Že je disabloval někdo dřív a někdo později, to byla pouze technická záležitost - ne každý má možnost celodenního připojení, někdo chodí na směny, někdo chodí spát dřív a někdo později. Event jsme skutečně nedisablovali, nebyl důvod.
No prostě ... nomen omen...