Kam se u Googlu dají psát stížnosti ?
Kamkoliv, stejně jako u Apple - emaily jsou stejně přesměrovány na /dev/null
Publikováno 21 červen 2021 - 21:15
Kam se u Googlu dají psát stížnosti ?
Kamkoliv, stejně jako u Apple - emaily jsou stejně přesměrovány na /dev/null
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 22 červen 2021 - 10:26
Měl bych dotaz ? Když v PC na Geocaching.com upravím finální souřadnice a keš aktualizuji v a:Drake není v něm již vidět že keš má finální souřadnice. Ten např. otazník zůstane stále modrý .... Dříve otazník zezelenal a v mapě bylo jasně vidět , že keš má finální souřadnice .
Dělám ted něco špatně , že už mi to nejde ?
Publikováno 22 červen 2021 - 13:18
To bude tím, že Google pořád vymýšlí nová omezení a teď chtěl zdůvodnit, proč aplikace na geocaching potřebuje GPS. Blbé je, že nejsou lidi na úřadování.
Hoj.
Hele a nemohli bychom ti s tím pomoci?
Pokud teda není náročnější nám to vysvětlit než to sám napsat.
Takovou situaci moc dobře znám a plně chápu.
K.
Publikováno 22 červen 2021 - 18:05
No dám stáhnout v a:Drake znovu celý listing s upravenýmí souřadnicemi na GC.com. Používám nahoře v liště ty kulaté šipky vedle žárovky . Upravené souřadnice se tam sice stáhnou , ale otazník zustane stále modrý jako kdyby tam nebyly.
Publikováno 22 červen 2021 - 19:39
Já to dělám v Geogetu, přes plugin stáhnout celou databázi. Dokonce už nehledám ani kabel a dělám to přes wifi. Trvá to déle, ale na pár desítkách sekund mi nezáleží. Pokud si ale upravuješ keše v A:drake, třeba přidáváš waypointy, poznámky, je třeba před tím ty změněné stáhnout do Geogetu, tímtéž pluginem.
Publikováno 22 červen 2021 - 20:00
Ale ja ty změny k jednotlivým keším tahám do a:Drake přímo z GC.com kde přepíšu finálku. Ne z Geogetu ....... Ten s tím nijak nesouvisí , nebo ?
Publikováno 23 červen 2021 - 6:19
Taky možný postup, já používal dřív Geoget než A:drake a A:drake používá stejnou databázi, je to tak pro mě jednodušší. Stahování přímo do A:drake mi nikdy moc nešlo, i když jsem byl na místě kde jistě byla keš a limit jsem vyčerpaný neměl. Stahování upravených na webu se nedoporučuje ani do Geogetu, právě proto, že se těžko odlišuje od nepřesunutých, GC.com nějak nepřidává tuto informaci do gpx. Zkus v A:drake k té keši přidat Final waypoint s těmi vypočítanými souřadnicemi.
Publikováno 23 červen 2021 - 7:38
To jsem zkoušel , otazník zůstane stále modrý . Zajímavé je , že to fungovalo normálně až ted to nějak nejde . Dříve s tím nebyl žádný problém .....
Publikováno 05 červenec 2021 - 20:54
Před nedávnem mi aDrake přestal reagovat na kompas v mobilu. Přitom GPS status ho stále ukazuje správně. Je to Xiaomi redmi 9 pro; Android 11 a MIUI 12.0.1. Netuším, co kde přenastavit aby kompas zase fungoval.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 23 září 2021 - 20:44
Kdysi jsem tu psal, že nevkládá k logům fotky. To bylo asi špatným signálem, teď to funguje, z galerie u keše i z fotek Google. Ale fotka se vloží otočená a nic s ní v Draku neudělám. Jedině otevřít na webu a editovat pak tam. Udělal jsem to, fotku jsem nejdřív otevřel v Zoneru (na mobilu), mírně upravil a uložil. Pak se vložila správně otočená. Je to problém obecný, dělalo nám to i na desktopu a v jiném profi programu, ještě k tomu jen z některých foťáků, pochopil jsem, že ten příznak otočení je mnohem složitější, než se zdá. Takže pokud ještě bude pokračovat vývoj A:Drake, bylo by dobré přidat udělátko na otočení fotky před odesláním.
Publikováno 05 říjen 2021 - 10:32
Pokud mi to tu Ludek dovoli, tak bych s tim nemel problem.......
Dopadlo tohle povolení nějak? Chystám nákup nového telefonu a když není aD na GP, tak by se mi regulérní instalačky hodily. LuděkV nějak nekomunikuje, nehodnotí a nevím z jakého důvodu. Ale sháním nějakou variantu brod, pokud by mi starý mobil kleknul...
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 05 říjen 2021 - 11:04
Dopadlo tohle povolení nějak? Chystám nákup nového telefonu a když není aD na GP, tak by se mi regulérní instalačky hodily. LuděkV nějak nekomunikuje, nehodnotí a nevím z jakého důvodu. Ale sháním nějakou variantu brod, pokud by mi starý mobil kleknul...
Publikováno 05 říjen 2021 - 19:02
Stahni si Astro file manager, ten umi v telefonu zazalohovat instalacky apk. Ktere mas instalovane v telefonu. Ty si pak stahni na sd kartu a muzes znovu instalovat kdekoli jinde.....
Hmm já si pořídil nový telefon s Androidem11 a nepodařilo se mi a:Drake nainsatalovat. APK vytvořím, přenesu do nového telefonu, ale tím končím. Při instalaci mi to hlásí: Z bezpečnostních důvodů do telefonu není dovoleno instalovat neznámé aplikace z tohoto zdroje. Podobná hláška je v angličtině, když se to snažím i jinak než přes Astro File Manager. Vypadá to, že si A11 šahá do Google Play a kontroluje zda tam ta aplikace je.
Tak se už učím Locus a vše co s ním souvisí a nad a:Drakem jsem zamačknul slzu, dobře se mi s ním žilo a rád na něj budu vzpomínat.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 05 říjen 2021 - 19:11
To je normální, ta aplikace, kterou to instalujes, musí mít přidělené oprávnění na instalaci z cizích zdrojů. Pak to projde.
Publikováno 05 říjen 2021 - 19:12
Publikováno 05 říjen 2021 - 20:07
Tak jsem zkusil povolit "instalace neznámé aplikace" a zas jsem končil hlaškou "aplikace není nainstalována", nebo "aplikace nejde instalovat".
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 05 říjen 2021 - 20:12
Teď mne napadá, zda to není tím, že zkouším nainstalovat a:Drake plus a zda se tam nekontroluje, zda mám zaplaceno, což vlastně není umožněno neb to není kde zjistit.
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 05 říjen 2021 - 21:13
najdi si tu můj dřívější návod, jak to instalovat pomocí TotalCommanderu. Plusko jsem takhle na A11 rozběhl.
Publikováno 06 říjen 2021 - 17:20
najdi si tu můj dřívější návod, jak to instalovat pomocí TotalCommanderu. Plusko jsem takhle na A11 rozběhl.
Dík, dřívější návod jsem našel
Já spustil TotalCommander v telefonu a zkopiroval jsem si adrake z "nainstalovanych aplikaci" na kartu. To mi vyrobilo ty tri sobory.
Pak jsem TotalCommanderemv pocitaci ty soubory stahl do pocitace a zase zpet do noveho mobilu.
A v novem mobilu jsem opet pomoci TotalCommanderu otevřel to APK... system si rekl o prava a pak to nainstaloval.
Překvapivě jednoduché.
Vyrobil jsem výše popsaným postupem 3 soubory:
a_Drake Plus 6.08.apk
a_Drake Plus 6.08-split_config.cs.apk
a_Drake Plus 6.08-split_config.xhdpi.apk
(Jen a_Drake Plus 6.08.apk fakt nestačí)
Přesunul přes počítač do druhého mobilu. Spustil a_Drake Plus 6.08.apk a světe div se a:Drake bylo nainstalováno. Predpokládám, že musí být povoleno instalování aplikací z externích zdrojů v TotalCommanteru, ale on si o to řekne sám, já to měl už nastavené z předchozích neúspěšných pokusů o instalaci. Jen jsem nemohl najít ikonu a:Drake na jednotlivých plochách, ale v položce "Instalované aplikace" byla, tak jsem ji našel na sumární ploše a přesunul na jednu z ploch, dodal databazi geoget.db3 z GeoGetu, mapy a mapové témata z https://osm.paws.cz/ a vše jede jak má.
Dík za jednoduchý a učinný návod.
S úsměvem jde vše líp
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů