http://download.navr...ke-6.10-dev.apk
Varovani:
- silne developer verze nerucim za funkcnost. Testovano v emulatoru a na S10 s A12 a uz ted vim, ze tam jsou bugy, bo to neni posledni nocni verze co mam doma.
- android aplikace v Jave nedelam, toto bylo prvni setkani. Manzelka si hraje s jednou nasi soukromou aplikaci v Xamarinu C#. Takze jsem vyuzil jen sve znalosti Javy, kterou pouzivam v praci
- neni to nijak extra podepsane (nejak jsem presvedcil Android Studio, ze to ma signing config. Od Ludka jsem ani nezadal original klice
Pristup jsem ziskal v rijnu, pak jsem si zkusil vse rozchodit abych to mel prelozitelne. No a pak jsem se k tomu nedostal, aDrake mi fungoval a tak nebyla nejak motivace.
Nicmene, asi s prechodem me S10 na A12, tim ze mi prestalo fungovat zadavani textovych hodnot ve filtru jsem tento tyden k tomu opet sedl a zacal se v tom hrabat. toto neni uplne posledni verze z dnesni noci, ale podarilo se mi ji z APK nainstalovat na manzelcin samsung A40 (A11) a i na muj.
Pravdepodobne jsem odriznul vse pod A5. min target je 21. a je to targeted na A12
Preferences jsem predelal na androidx library. => asi bude rozbite MfSettings, nevim kde to je v aplikaci pouzite. je to nekde nad mapoa tyka se to vrstev v mapsforge. (puvodne to byla PreferenceActivity, ale ta uz neexistuje)
GPSMonitor, pro <A7 pouziva stare gps status api a pro >=7 uz gnss status api
na me S10 a A12 mi porad funguje i umisteni databaze a souboru v /storage/emulated/0/adrake/cachedb.db3 !!!ALE v nastaveni aplikace v polozce opravneni jsem pro pristup k souborum musel rucne zvysit prava na Pristup ke vsem souborum. Nevim jak to maji jine znacky.
Problem je v tom, ze pokud bychom to chteli zpatky do Google storu, tak bychom museli vysvetlovat proc to chceme a pro A12 to asi uz nedostaneme povolene. Rekl bych ze nespadame ani do jedne kategorie povolenych aplikaci.
=> globalne asi se budeme muset rozloucit se sdilenim geogeti databaze v telefonu mezi vice aplikacemi (u me aktualne Adrake plus 6.08 a tento 6.10). Mozna by to slo pres Storage Access Framework a povoleni pro directory content. Ale toto povoleni vypada ze je jen po dobu behu telefonu a po restartu je nutne volit slozku a ulozeni opet znovu
@Ludku jinak jak prijdu domu opet pushnu na gitlab i posledni zmeny. je to v jine branchi abych neposkodil aktualni posledni verzi