Nevím, proč rozlišovat mezi Mapou a Vrstvou. Klidně to může být v jedné úrovni. Logicky se sice hodí mít vše OSM, Seznam, Google - a pod tím jednotlivé mapy, např. turistickou, ortofoto, atd. Ale když to tak nebude, tak MĚ to vadit nebude. Spíš mi vadí, že nelze (nebo to neumím) dělat překryvné vrstvy. I to by se dalo obejít, prostě si je vygenerovat třeba Mobacem i s překrytím. Ale jde jen o geocaching, ne o geodetické nebo kartografické práce. A tam si vystačím s OSM vektorovkou, max. občas s ortofotem. Vše ostatní je jen bonus navíc.
a:Drake 6.00 - Bonifác
Publikováno 12 říjen 2019 - 14:36
Načetl jsem si pomocí API (pomocí Filtru, přes rychlé hledání to zatím nefunguje) do a:Drake keš GC2TY65. Chtěl jsem si načíst víc logů, ať mám případně v terénu nějakou nápovědu, tak jsem na záložce s logama dal z API načíst logy. Jakmile jsem sjel dolů a objevilo se "Loading more...", což obvykle vede k načtení dalších logů, tak to padá a padá. Ani restart telefonu nepomáhá.
A:Drake verze 6.03.
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 12 říjen 2019 - 14:39
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 12 říjen 2019 - 18:57
Nejaky paznak v logu?
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 říjen 2019 - 4:24
Žádný v lozích, které by se měly natáhnout, nevidím.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 13 říjen 2019 - 7:41
Nevim, kde to skoncilo, ja tam ve starych lozich nejake ty obrazkove znaky vidim, ale mozna jsou starsi nez stahujes.
V kazdem pripade to asi bude na Ludka.
GeoGet:
Publikováno 13 říjen 2019 - 12:58
- Nelze filtrovat podle státu a oblasti, taková nedůležitá drobnost
- Kdyby se v tazích dalo filtrovat i na porovnání (např. keše, které mají více jak 50 FP) bylo by to super na neplánovaný lov v cizím městě
- Na vyskakovací okno s hintem jsem si ještě pořádně nezvykl, ale co mi vadí víc je, že označený text z hintu nenabízí 'Obsah k překladu' a 'Vyhledávání na webu' tudíž odlov v zahraničí to vcelku komplikuje. Nevím proč android tuto volbu zrovna v tomto okně nenabízí.
- Pokud nejsem na internetu, tak aktualizace logu posunutím na začátku seznamu směrem nahoru nejdříve smaže staré logy, ale díky nepřítomnosti internetu nové nestáhne. Celkově to mazání logů mi nedává smysl a osobně bych ho nedělal
- Občas by se hodila možnost upravit tag a nejenom ho smazat. Nebo alespoň možnost ho označit a zkopírovat.
- S novým telefonem mi začali blbnout vektorové mapy. Děje se to pouze s novým enginem a pouze v adraku (např. c-geo funguje). Po přesunu mapy se mapový podklad správě vykreslí ale posléze některé mapové dlaždice zmizí. Vykreslování keší ani změna zoomu a zvětšení mapy na to nemá vliv. Používám Honor 20 pro s androidem 9, mapy od pawse a jeho vykreslovací téma (ale blbo to i s implicitním), můžu dodat více informací, když mi řekneš jaké.
- Zjistil jsem, že mapa od určité úrovně zoomu nenačítá keše. V ČR to možná dává smysl, ale když jsem chtěl v Kyrgyzstánu zjistit, jaké město navštívit kvůli keším, musel jsem přepnout na Locus. Stejně tak, když se při odzoomování přestanou používat velké ikonky a přejde se na malé tečky, tak poměrně splývají s mapovým podkladem a v tuto chvíli jsem opět startoval locus, který to má řešeno lépe. Možná by bylo vhodné se jím inspirovat.
Publikováno 24 říjen 2019 - 5:18
Dnes ráno aktualizováno na verzi 6.04 a aDrake je nefunkční, ani nenaběhne a okamžitě spadne. Xiaomi Redmi Note 5 + Android 9
Publikováno 24 říjen 2019 - 5:29
Dnes ráno aktualizováno na verzi 6.04 a aDrake je nefunkční, ani nenaběhne a okamžitě spadne. Xiaomi Redmi Note 5 + Android 9
A sakra! U mne se to chová stejně. Aplikace okamžitě padá.
Publikováno 24 říjen 2019 - 6:55
Publikováno 24 říjen 2019 - 6:59
Dobrý postřeh. Když vypnu data a odpojím WiFi, tak se aplikace načítá. Ale jakmile se opět připojím, aplikace spadne.
Publikováno 24 říjen 2019 - 7:19
Hmm, a to jsem jen zvedl úroveň API z 27 na 28, protože to Google od 1.11. vyžaduje. Bohužel sám mám Android 8, takže nepoznám, jak se chová A9. Zkusím to večer v emulátoru.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 24 říjen 2019 - 9:28
Potvrzuji, také nefunguje. A to jsem chtěl dnes vyrazit na kešky. Nešlo by prosím někde zveřejnit tu předchozí funkční verzi?
Publikováno 24 říjen 2019 - 9:44
Poslal jsem ti odkaz.
Publikováno 24 říjen 2019 - 16:15
Tento příspěvek byl upraven od mikeant: 24 říjen 2019 - 16:16
Publikováno 24 říjen 2019 - 21:51
Publikováno 28 říjen 2019 - 21:03
Jsa poučen z předchozího pokusu pouštím verzi 6.06 s aktualizací pro Android 9 nejprve pro betatestery. Ukázalo se, že A9 už neobsahuje knihovnu pro HTTP, kterou jsem používal a musel jsem příslušný kus přepsat s jinou knihovnou. V emulátoru to funguje, tak prosím betatestery s A9 o zpětnou vazbu.
Díky
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 29 říjen 2019 - 14:00
Co konkretne mame vyzkouset?
GeoGet:
Publikováno 29 říjen 2019 - 14:08
Jestli to nepadá. Minulý pokus nešel vůbec spustit. Případně komunikaci s API. Jinak je to stále stejné.
Publikováno 29 říjen 2019 - 14:22
Tak
Jestli to nepadá. Minulý pokus nešel vůbec spustit. Případně komunikaci s API. Jinak je to stále stejné.
Spustit jde a s API to spolupracuje. Zbytek musi zkontrolovat kolegove, co sw pouzivaji, pri praci v terenu :-)
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů