Tak se chystáme v červenci do Švýcarska a neboť není v EU, řeším jak po dobu pobytu mobilně komunikovat a především datovat.
Má někdo nějakou zkušenost s prepaid SIM od Švýcarských operatorů? Kde se dá koupit, co koupit, jak to vyjde....
Díky moc!
Publikováno 17 červen 2019 - 11:32
Tak se chystáme v červenci do Švýcarska a neboť není v EU, řeším jak po dobu pobytu mobilně komunikovat a především datovat.
Má někdo nějakou zkušenost s prepaid SIM od Švýcarských operatorů? Kde se dá koupit, co koupit, jak to vyjde....
Díky moc!
Publikováno 18 červenec 2019 - 8:41
Díky moc!
Ahoj,
jak jsi to nakonec vyresil?
Jsem trochu dnes googlil a nic moc nenasel...
Diky za jakekoli info.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 18 červenec 2019 - 8:44
Nakonec jsem objedna SIMku od KOKO mobil. Dorucena asi tyden po objednani.
Publikováno 21 červenec 2019 - 21:30
KOKO jsem dosud neznal.
Ale nezdá se to být výhodné - megabajt stojí 0.0135€ a to ještě s omezením platnosti na měsíc. Pro použití ve více státech by bylo zapotřebí kombinovat plány abys neplatil zbytečně moc tam kde je to levné.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Geocaching →
Poradna →
Doporučení trasy s keší v Českém RájiZaloženo od lemrousek , 30 bře 2024 doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Vzpomínka na Vánoce 2023 ANEB vánoční sérieZaloženo od Adamabella , 29 pro 2023 doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
ZOO adamabellaZaloženo od Adamabella , 14 zář 2023 doporučení, gc.cz |
|
|
||
Geocaching →
Cache - obecná diskuze →
Série kolem Jezevčího vrchuZaloženo od Adamabella , 04 srp 2023 doporučení |