Vpodstatě nevím co všechno gc.com mimo počtu dělá (s LABkama), podle mě ale nic veme jen číslo odlovů a nazdar - je to úplně oddělené
GeoGet dělá s tím co se mu předhodí takže když labky má zpracuje je...
Publikováno 13 říjen 2019 - 21:40
Vpodstatě nevím co všechno gc.com mimo počtu dělá (s LABkama), podle mě ale nic veme jen číslo odlovů a nazdar - je to úplně oddělené
GeoGet dělá s tím co se mu předhodí takže když labky má zpracuje je...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 13 říjen 2019 - 21:41
No, očividně jim minimálně přesouvá datum nálezu...
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 13 říjen 2019 - 21:42
Publikováno 13 říjen 2019 - 21:42
ber to, že LAB keše to jetakový výzkum + dejme tomu nějaká odměna pro eventy, dneska už i pro kačery ale je to nesystémové.
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 13 říjen 2019 - 21:44
Nevím jestli jim něco přesouvá nikdy jsem to na gc.com nestudoval... ani netuším jak to funguje ani nevím podle jakého časového pásma se to loguje (i to může hrát roli)
Publikováno 13 říjen 2019 - 21:49
Ono vůbec porovnávání statistikProject-GC a GeoGetu není 100% některé věci prostě děláme jinak a i odznáčků v BadgeGenu máme víc (heh a dělal jsem je ještě když tu o Project-GC nebylo ani vidu ani slechu)...
Publikováno 13 říjen 2019 - 21:53
Draku, dyk si to srovnej v těch statistikách, co jsem dala na profil! Proto jsem je tam dala. Pro srovnávní všech tří kalendářů a toho získaného suvenýru.
Nálezy jsmem měla stoprocentně 25. - 31. 8. jinak bych nedostala suvenýr za streak v týdnu od 25. do 31.8.
Ale v kalendáři je ta poslední labka posunutá o den dopředu.
Podle mě - viz výše.
Mně je jedno, co je labka ve smyslu jejího významu oproti ostatním nebo jestli ji budu nebo nebudu mít kde započtenou. I kdyby vůbec a byla jen někde v nějakým jiným seznamu, nesejde na tom. Mě prostě jen zajímá, jak to funguje.
Ono vůbec porovnávání statistikProject-GC a GeoGetu není 100% některé věci prostě děláme jinak a i odznáčků v BadgeGenu máme víc (heh a dělal jsem je ještě když tu o Project-GC nebylo ani vidu ani slechu)...
Joo, to už jsem si nastudovala dávno, a ty se mi líbí asi nejvíc, ty paprsky od domova. :-)
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 13 říjen 2019 - 21:53
Publikováno 13 říjen 2019 - 22:08
no hele já to asi nevyřeším... jestli to šoupli (hádal bych na logování v jiným pásmu ale ví bůh - záměrně to určitě nedělají)
sranda je, že se neshodujeme ani jedni:
gc.com má 6
project-gc má 5
Geoget má 8
délku straiku - prostě v tom LABky dělají bordel
GeoGet má výhodu, že si to člověk může dát tak jak to skutečně bylo pokud si tam LABky dohraje
Publikováno 13 říjen 2019 - 22:18
Project má jen pět proto, že ty labky nemá v kalendáři vůbec, takže jako nejdelší sérii načetl nějaký úplně jiný období.
Jo, ta sobotní poslední labka byla odlovená dopoledne, ostatní až večer po práci. Ale GC.com a Project-GC by měly být ve stejným pásmu, a jestli se nešoupou jiné nalezené a hned v terénu zalogované keše...
A to zas taky nevím, z terénu loguju zcela výjimečně a tohle jsem nesledovala. Jestli se rozchází datum nálezu u keše se statistikami.
Jo, GG se dá uzpůsobit (časem přehodím tu jednu labku taky o den dřív) a navíc jsou tam ty další tvoje odznáčky, 360 stupňů a lenoch apod. :-)
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 13 říjen 2019 - 22:38
Publikováno 13 říjen 2019 - 22:26
jasně project-gc umí jen počet... možná to časem vylepší, kdo ví.
Prostě v labkách je binec a snad jen v GG to jde srovnat.
---
heh: věřím jen statistice, kterou jsem si sám zfalšoval
Publikováno 18 říjen 2019 - 9:22
Sice to nemá velkou spojitost se Statorem, ale myšlenkách se stále vracím k námětu, který zde zazněl před nedávnem. A sice jednoduché polygony pro označení kontinuentů. Mne k tomu vede spíše myšlenka na rozdělení příliš velkých dat na "Evropa" a "ti ostatní".
Jaká představa by o těchto polygonech byla ? Tedy jaké názvy pro kontinenty , jaký tag a hlavně jaká hranice Evropy.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 02 listopad 2019 - 10:20
Ahoj všichni,
vytvořil jsem si tabulku, která zobrazuje data založení (konání) mých keší (eventů). Pro výpis jsem použil následující SQL kód:
tab:=Geoget_DB.GetTable( 'SELECT count(mesic_den) pocet,mesic_den FROM' +' (SELECT substr(dthidden,5,2)||"."||substr(dthidden,7,2) mesic_den' +' FROM geocache gc' +' WHERE id IN ('+GlobalVarGet('OwnedIDsForInPhrase',false)+')'+s +' ) x' +' GROUP BY mesic_den' +' ORDER BY mesic_den', false);
Jenže tohle se neshoduje s tabulkou "Moje Kešky - přehled", protože ta bere datum založení z publikačního logu. A protože tahle varianta se mi zamlouvá více, předělal jsem si kód na tento:
tab:=Geoget_DB.GetTable( 'SELECT count(mesic_den) pocet,mesic_den FROM' +' (SELECT substr(dt,5,2)||"."||substr(dt,7,2) mesic_den' +' FROM geolog' +' WHERE (type="Publish Listing" AND id IN ('+GlobalVarGet('OwnedIDsForInPhrase',false)+')'+s +' ) x' +' GROUP BY mesic_den' +' ORDER BY mesic_den', false);
Problém je, že v tomhle případě se mi špatně zobrazují eventy (ne dle data konání, což by bylo žádoucí, ale podle data publikace). A mi se nedaří ten příkaz předělat tak abych to zkombinoval.
Poradíte, prosím?
Publikováno 02 listopad 2019 - 15:14
Publikováno 08 prosinec 2019 - 16:53
Dělám si takovej vlastní webík a chci do něj přesunout i svoje statistiky ze Statoru (kterej je nejlepší). Nicméně už tak je celkem peklo je zobrazovat jako iframe, ale jinak to asi nepůjde. Web je na Joomle a má nad sebou ještě velkej framework. Ale to je vedlejší. To se mi nakonec povedlo, ale web je responsivní, ale šablony ve Statoru s tímhle vůbec nepočítají. V hlavním nastavení se zadává pouze šířka, kterou on dopočítává jako číslo + 'px', což je to nejhorší, co může bejt. Takže jsem to porůznu začal opravovat a předělávat, ale už jsem třeba nepřišel, kde počítá šířku sloupce. U sloupce nastavím 50%, ale on to opět spočte jako 50% z té nastavené šířky a dosadí hodnotu v px. Což je zase špatně.
Tak mě napadlo, jestli by nebylo fajn trochu zmodernit ty šablony a udělat je responsivní a případně do šířky nedávat natvrdo pixely, ale volbu. Takže by parametr šířky mohl vypadat něco jako Width: %UserWidth% %UserWidthParam% přičemž UserWidthParam by se dal vybrat z nějaké rozbalovací nabídky v hlavním nastavení, třeba px, em, % apod.
Publikováno 08 prosinec 2019 - 17:28
Mno ... ona je to historie vicemene vynucena gc.com. Dneska uz jsou moduly, ktere umoznuji pouzivat kaskadove styly, ale to zatim aplikuju jen do novinek a priznavam, ne zcela dusledne - prave proto, ze je to navazane na tu historii.
Asi nejsem proti tomu to nejak upravit, ale je to fakt hluboky zasah do celeho systemu generovani. Mas-li chut, muzem se o tom nejak pobavit, treba mailem.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 prosinec 2019 - 20:02
K tomu pár poznámek:
Publikováno 08 prosinec 2019 - 20:20
Tak kdyz tu s tim Erik zacal, tak jeste upresnim, ze v jednom prostoru je rada vnorenych prvku (zalozka, sloupec, ramec, statisticky modul) a kazdy ma nejakou sirku, padding, margin, ... A s temito hodnotami se pocita pro vypocet skutecne sirky toho vnitrniho prvku (tabulka, graf, mapa) a vlastne i tech nadrizenych prvku. Pro jeden sloupec by to snad bylo i slo, ale tech sloupcu muze byt vic (bezne 2, ale jsou i 3, kdyz je treba v jednom ze sloupcu graf s tabulkou) a rozhodne nejsou vzdy pravidelne rozdeleny.
Hodne jsme s temi vypocty bojovali tak, aby to vychazelo a aby se v ruznych browserech treba sloupce nebo graf s tabulkou opravdu udelaly vedle sebe a ne pod sebe.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 09 prosinec 2019 - 10:20
Ahoj,
rychlý dotaz ohledně zálohování. V jednom z předchozích vláken jste doporučovali zazálohovat soubory content.ini a config.ini. Dělal jsem čistou instalaci Windows, tyhle 2 soubory jsem si zazálohoval, nakopíroval zpět, ale jediné, co se mi vrátilo je design profilu, ale třeba poznámky u keší, souřadky PM keší, které teď už stáhnout nemůžu, různé tagy atd. nikde nevidím. Jak to z těch dvou zazálohovaných souborů vydoluju?
Díky!
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů