Zkus dát v prohlížeči F5 nebo Ctrl F5 přenačtení stránky, často se mi to natáhne z keše(paměti prohlížeče) v původní podobě refresh nezaškodí
Díky Zdenku F5 pomohlo.
Publikováno 04 duben 2020 - 18:37
Zkus dát v prohlížeči F5 nebo Ctrl F5 přenačtení stránky, často se mi to natáhne z keše(paměti prohlížeče) v původní podobě refresh nezaškodí
Díky Zdenku F5 pomohlo.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 04 duben 2020 - 18:40
Dá se na Geocaching.cz ten soubor nahrát nějak ručně? Ručně ze Statoru Odeslat HTML taky neudělá nic. Je tam minulý, z 2.4.
Na FTP se nahraje správný.
Funguje to ? Nebo je problém u mě a toho co se ptal přede mnou?
Zatím se mi nechce předělávat odkaz v profilu na svůj SWEB. Bylo by to řešení, ale jestli je něco rozbité tady, bude mít tento problém víc lidí.
V nastaveni Statoru je mozne odeslat rucne, ale zase jen pres Stator - zalozka Hlavni nastaveni, vpravo pak vyber Odesilani a tlacitko HTML.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 04 duben 2020 - 18:42
17:51:26.118 Stav odeslani: akce:upload
info:ok
data:userid=47360;url=https://www.geocachi...360/stator.html
Jestlize server odpovedel, ze data prijal, pak je take urcite ma. Odhaduji na stejny problem - zkus F5.
GeoGet:
Publikováno 04 duben 2020 - 18:46
Díky Zdenku F5 pomohlo.
z vlastní praxe požvejkám a zase čumím na totéž... chvilku mi to šrotuje a pak se vrhám na F5 a je vyřešeno...
Velký stránky si prohlížeče buffrujou a prosté nahrání na web nezpůsobí reload v prohlížeči a to ikdyž to nově otevřu aspoň FireFox to tak dělá...
Zajímavý, že mě to vždycky doběhne znovu... ale už se lepším.
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 04 duben 2020 - 20:21
No jo, je to tak. CtrlF5 pomohlo. Kolikrát jsem to už použil a teď mě to nenapadlo. Zajímavý, že používám FF a nikdy se mi to se statistikami nestalo.
Publikováno 04 duben 2020 - 20:32
Dneska mi zablbnul modul SQLtable (Délka mých logů), prostě neskončil a kolečko se točilo... až do sestřelení Geogetu.
Logoval jsem sice teď několik nepříliš standatdních keší, ale logátor evidentně proběhl, v tagu počet slov mám a log je načtený.
Vyřešil jsem to tím, že jsem ho zakázal. Na příčinu nepřijdu, ten SQL tam je příliš složitý, na to, abych pochopil, co dělá. Je tam od začátku, v bloku Statistiky, Grafy a tabulky v malém.
Tak se to srovnalo samo, dneska už to funguje.
Publikováno 04 duben 2020 - 22:38
Potřeboval bych poradit jak nastavit stator. Mám odloveno 14 evropských zemí, ale stator v tabulce "Všechny země" zobrazuje jen 10 zemí. Chybí mi např. Slovinsko, Chorvatsko, Řecko nebo velká Británie.
Dále ve statoru mám záložku GeoPuzzle a u jednotlivých karet se zobrazuje špatná čeština, např.: PoÄŤet nalezenĂ˝ch, ale taky jednotlivé názvy míst na kartách a poslední věc mám nastaveno zobrazování nálezů jak šly pěkně za sebou po rocích a rok 2020 se zobrazují jenom ikony labek, ostatní odlovené kešky se nezobrazují.
Díky za radu.
Tento příspěvek byl upraven od Archi1: 05 duben 2020 - 5:43
Publikováno 05 duben 2020 - 10:38
Zacnu tou cestinou - prepni na pouzivani UTF-8.
Ikony nalezenych kesi - jak mas nastaveny zpusob razeni kesi a pouzivas pri logovani cas? Doporucuju nastavit "datum a cas nalezu" bez ID logu.
No a ted to prvni - muzu nekde tu tvoji statistiku videt? Fakt nevim, co je tabulka Vsechny zeme a jak ji vytvaris. Asi by to taky chtelo neco k tomu z tve konfigurace a pripadne nejakou ukazku dat. Jinak je to vesteni z kristalove koule.
GeoGet:
Publikováno 05 duben 2020 - 18:35
UTF-8 mám nastaveno od začátku a dělá to jen u karet s puzlle.
Ikony nalezených keší u předešlých roků se řadí a zobrazují správně, jen u letošního roku to nejde a zobrazují se jen labky viz. obr.
Všechny země je karta s mapkami, kde se přepínají odlovené státy viz obr.
Statistiku bych rád někde umístil, ale nevím jak
Publikováno 05 duben 2020 - 19:07
Hmm, takze nejde o tabulku, ale o mapy a muzu jen predpokladat, ze tvorene modulem MapgenSwitchCountries.
Modul muze zaradit jen takove mapy, ktere Stator umi delit na uzemni celky a pak zalezi na tom, jestli k deleni pouziva informace z tagu nebo informace od GS (viz muj prispevek stary asi 2 nebo 3 dny).
GeoGet:
Publikováno 05 duben 2020 - 19:17
Ano, jsou tvorene modulem MapgenSwitchCountries.
Publikováno 06 duben 2020 - 5:41
Zverejneni statistiky: https://www.geoget.c...tator-publikace
Hmm, a o nastaveni zase ani carka.
Ikony: tak ja budu vestit z kristalove koule dal ... abraka dabra ...
GeoGet:
Publikováno 06 duben 2020 - 15:32
Omlouvám se posílám náhledy nástavení
Kesky loguji vždy s časem odlovu a po nahrátí nálezů do geogetu nechám udělat tag Světlo/tma viz náhled
Publikováno 06 duben 2020 - 15:42
Posílám náhled nastavení odlovů v jednotlivých rocích lovení,
dále náhled nastavení modulu MapgenSwitchCountries,
a nastavení statoru na kartě Hlavní.
Publikováno 08 duben 2020 - 7:06
Tohle jsou necele utrzky. Myslim, ze by daleko lepsi byly soubory content.ini, config.ini a Stator.log. Ale presunme se na ZS nebo mail, az se to vyresi, tak sem dame vysledek.
GeoGet:
Publikováno 08 duben 2020 - 8:13
Tohle jsou necele utrzky. Myslim, ze by daleko lepsi byly soubory content.ini, config.ini a Stator.log. Ale presunme se na ZS nebo mail, az se to vyresi, tak sem dame vysledek.
Soubory můžu poslat. Prosím tě o mail přes ZS. Díky
Publikováno 10 duben 2020 - 7:25
Takze pro ty, co budou nekdy v budoucnosti hledat reseni probemu, ktere mel Archi1:
GeoGet:
Publikováno 21 květen 2020 - 21:39
Dnes je nějaký problém s přenosem statistiky sem na gc.cz, že? Soubor Statistics.html se mi generuje s aktuálním obsahem, ale po spuštění Statoru (zkoušel jsem teď i jednorázové ruční odeslání HTML) se v browseru otevře má statistika ze 17.5., tedy ta předchozí.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 21 květen 2020 - 21:42
Dnes je nějaký problém s přenosem statistiky sem na gc.cz, že? Soubor Statistics.html se mi generuje s aktuálním obsahem, ale po spuštění Statoru (zkoušel jsem teď i jednorázové ruční odeslání HTML) se v browseru otevře má statistika ze 17.5., tedy ta předchozí.
Zkus jen pro sychr dát v prohlížeči F5... jestli se to nenačte správně.
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 21 květen 2020 - 21:54
No jo, je to tak. Poplach odvolán.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů