Ahoj, jenom nesmělý dotaz, jak to vypadá časově s novým statorem s modulem SouvenirComposer? Díky.
Stator 2.1.2
Publikováno 12 srpen 2020 - 20:03
Se Statorem se zatim nic nedeje. Erik od posledni zpravy, kter8 se tu objevila, nereagoval.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 srpen 2020 - 11:06
Ano jde.
podívej se sem: http://www.geocachin...lab-adventures/
Myslím, že časem to někdo udělá stravitelnější, ale pro první nástřel by ti mohlo pomoct.
Jo, to je take jedna cesta - vytvorene HTML vlozit do statistiky vytvorene Statorem. Ale ma to hacky:
- asi bude problem s formatovanim
- tvorba je celkem neohrabana a mimo Stator
Díky za radu
Tak sem to zkusil, stránku se ststistikou LABek vygeneroval. Do Statoru přidal. v konceptu (přes barevnou ikonku) se správně zobrazila nová záložka se ststistikou.
Ale při vygenerování na statistiky (pomocí černobílé ikonky) zde se už záložka nezobrazila.
A ještě mi na mých keších nesouhlasí počty logů a FP
Díky za následující rady a odpovědi
Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 13 srpen 2020 - 11:08
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 13 srpen 2020 - 12:13
Nemáš ve Statoru několik profilů? Nekoukals na koncept z jiného profilu, než potom generuješ naostro? Píšu proto, že já to tak mám a nachytal jsem se už mnohokrát.
Publikováno 13 srpen 2020 - 13:26
Doporucuju do statistiky dat hned na zacatek datum a cas vytvoreni. Pak snadno vidim, jestli koukam na tu spravnou statistiku.
Jak pise mpik - jsi si jisty, ze koncept je upraven ve stejnem profilu jako spoustis tou nebarevnou ikonkou?
GeoGet:
Publikováno 13 srpen 2020 - 21:14
Nemáš ve Statoru několik profilů? Nekoukals na koncept z jiného profilu, než potom generuješ naostro? Píšu proto, že já to tak mám a nachytal jsem se už mnohokrát.
Doporucuju do statistiky dat hned na zacatek datum a cas vytvoreni. Pak snadno vidim, jestli koukam na tu spravnou statistiku.
Jak pise mpik - jsi si jisty, ze koncept je upraven ve stejnem profilu jako spoustis tou nebarevnou ikonkou?
Tak částečně vyřešeno - záložka se už zobrazuje (měl sem tam opravdu druhou tvorbu statistik) moje chyba :-)
Ale na " vypatlator.cz" je nějaká chyba - vytváří mi to statistiku vygenerovanou 17.07.2020 v 19:42:42. a ne dnešní. (v souboru *.cvs je vše až do dneška )
Aha tak to jenom ve Firefoxu. Chome to vygeneroval gobře. uvidíme jak to bude dál.
Takže děkuji za pomoc.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 14 srpen 2020 - 6:59
CtrlF5 a bude to i ve FF správně. Nejen kačeři, ale i prohlížeče kešují.
Není to jisté, ale taky mě to vypeklo.
Publikováno 16 srpen 2020 - 14:22
Mohu se uctivě připojit s voláním po novém Statoru? Vím (i z tohoto fora), že většina změn/oprav je již hotova, jen se čeká na hvizd rozhodčího, aby se verze oficiálně vydala. Já se už moc těším, až má statistika bude mít správně ikonky pro APE, HQ a Community Celebration keše. A ovšem i ty zatrolené suvenýry . Díky, díky moc už dopředu.
Publikováno 16 srpen 2020 - 16:37
Mylis se. Zmen je spousta, ale nove mapy dodelane nejsou. To neni na hvizd rozhodciho, ale je treba mapy dotvorit. Sice puvodni mapy budou i nadale chodit, alehnerad bych publikoval polotovar.
GeoGet:
Publikováno 06 září 2020 - 14:58
Generování statistik je ukončeno chybovou hláškou. Protože jsem v poslední době nedělal žádné úpravy, jen aktualizoval GG a snad polygony HU, dovolím si sem dát dotaz, jak z toho ven.
Děkuji předem
Edit: Ještě včera (5.9. v 15:26) jsem statistiku vygeneroval bez problému a od té doby jsem na to opravdu ani nešáh.
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 06 září 2020 - 15:37
Publikováno 06 září 2020 - 16:43
někde v te statistice pracujes s nějakou galerií obrázků. Tak do te galerie jeden obrázek přidej, nebo uber. Myslím, že Stator má tu chybu už opravenou, jen ještě nevyšla nová verze.
Publikováno 06 září 2020 - 18:43
Měl jsem po dnešku 650 fotek v galerii. Přidal jsem tedy jednu k logu ale nepomohlo to, ani když jsem to pro jistotu nechal asi půl hodinky "odstát".
Pak jsem si vzpomněl, že se to tu kdysi řešilo, našel jsem příspěvek s opraveným souborem, přepsal jsem podle návodu a funguje.
Děkuju
Publikováno 07 září 2020 - 9:33
Měl jsem po dnešku 650 fotek v galerii. Přidal jsem tedy jednu k logu ale nepomohlo to, ani když jsem to pro jistotu nechal asi půl hodinky "odstát".
Pak jsem si vzpomněl, že se to tu kdysi řešilo, našel jsem příspěvek s opraveným souborem, přepsal jsem podle návodu a funguje.
Děkuju
Včera mě potkalo to samé Akorát já jsem byl na 200 fotkách a ani přidání jedné nepomohlo. A protože jsem měl úplně stejný myšlenkový pochod, tak děkuji za zjednodušení hledání daného příspěvku.
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 10 září 2020 - 22:27
šlo by sjednotit výpočet pro FindsByBearingChallenge a odznak The Bearing Cacher z CalcBG. Pro odznáček se natvrdo v kódu nepočítají Virtuálky a locationless, pro graf se přebírají globální statorové filtry. Možná je tam ještě rozdíl v zaokrouhlování azimutu. Každopádně mám rozjetý odznáček (jeden sektor mi chybí) a ten graf, který ukazuje všechny odlovené sektory. Za mě by stačilo vyhodit ten hadrcodovaný filtr na virtuálky a locationless z výpočtu odznáčku, nebo ten filtr předělat na dynamický jako je u grafu. Díky
Tento příspěvek byl upraven od tarmara: 10 září 2020 - 22:58
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 11 září 2020 - 6:40
A jsou opravdu pozadavky pro odznacek stejne jako pro Challenge kesku? Ja myslim ze ne.
GeoGet:
Publikováno 11 září 2020 - 7:02
šlo by sjednotit výpočet pro FindsByBearingChallenge a odznak The Bearing Cacher z CalcBG. Pro odznáček se natvrdo v kódu nepočítají Virtuálky a locationless, pro graf se přebírají globální statorové filtry. Možná je tam ještě rozdíl v zaokrouhlování azimutu. Každopádně mám rozjetý odznáček (jeden sektor mi chybí) a ten graf, který ukazuje všechny odlovené sektory. Za mě by stačilo vyhodit ten hadrcodovaný filtr na virtuálky a locationless z výpočtu odznáčku, nebo ten filtr předělat na dynamický jako je u grafu. Díky
FindsByBearingChallenge (statistika) a odznak The Bearing Cacher z CalcBG se počítá stejně a ze stejných dat nevidím v tom zatím nějaký podstatný rozdíl
Osobně mi chybí jeden stupeň a odznáček ukazuje totéž... výpočet je stejný - stejná temp tabulka, stejně vytvářená - teda vlastně jedna a tatéž (ta prodleva statoru na začátku je i díky vytváření TMP tabulky s úhly na nalezených keších (úhly v DB prostě nejsou a počítají se) zrovna tak je to vidět u pluginu 360° Degree - tam je to delší - běží dva výpočty)!
Virtuálky a locationless tam nejsou - locationless už z principu dle jména a vastně i virtuálky není to keš nemá to krabici! Vzniklo to tak historicky a je mnoho věcí kde se tyto typy nepočítají není to jen 360° Bearing. (Jestli to tam Project-GC počítá, tak to je jejich boj - ne můj, snažil jsem se s nima kdysi domluvit na jednotnosti odznaků ale je to jak házet šutr na zeď )
Jinak co se týká keše 360° kolem centra CHALLENGE keš ta má zcela jiný výpočet. Řeší to plugin 360° kde si člověk může přepnout mezi výpočtem Statoru a výpočtem Challenge (Project-GC a ten bych měl upravit oni to zase nějak změnili - zatím jsem se k tomu nedostal takže je to jen orientační - nebude tam velká chyba ale může se stát...).
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 11 září 2020 - 7:18
Navíc se dívám, že už to Virtuální keše do toho počítá - jsou zakomentované - aspoň teda u mě v naší novější verzi:
Locationless je locationless už ze jména vyplývá, že nemá lokaci nemá souřadnice a nemá tím pádem ani úhel ani vzdálenost jo, že někde na mapě leží no OK ale z principu názvu to tak je a tak to i zůstane. Virtuálka alespoň je tam kde je bubák ikdyž nemá krabičku, takže chápu tu úpravu s výpočty
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 11 září 2020 - 10:04
Jinak co se týká keše 360° kolem centra CHALLENGE keš ta má zcela jiný výpočet. Řeší to plugin 360° kde si člověk může přepnout mezi výpočtem Statoru a výpočtem Challenge (Project-GC a ten bych měl upravit oni to zase nějak změnili - zatím jsem se k tomu nedostal takže je to jen orientační - nebude tam velká chyba ale může se stát...).
Já mám splněno 357 a odchylka od PGC byla jen na jednom stupni. Byl to zrovna stupeň, kde je o kešky bída, ale povedlo se mi ho doplnit. Takže žádná tragédie.
Publikováno 11 září 2020 - 11:35
Navíc se dívám, že už to Virtuální keše do toho počítá - jsou zakomentované - aspoň teda u mě v naší novější verzi:
CONST_SQL_IGNORE_CACHETYPES=' AND gc.cachetype <> "Locationless (Reverse) Cache"' //seznam ignorovanych typu kesi// +' AND gc.cachetype<>"Virtual Cache"'
Locationless je locationless už ze jména vyplývá, že nemá lokaci nemá souřadnice a nemá tím pádem ani úhel ani vzdálenost jo, že někde na mapě leží no OK ale z principu názvu to tak je a tak to i zůstane. Virtuálka alespoň je tam kde je bubák ikdyž nemá krabičku, takže chápu tu úpravu s výpočty
Na obrázku máš výpočet (resp. konstantu co se používá pro sestavení SQL pro výpočet) toho grafu v FindsByBearingChallenge - tam je opravdu virtuálka zakomentovaná, takže se do grafíku počítá.
sSql:='SELECT st.Angle Angle FROM '+TEMP_TABLE+' st, geocache gc' +' WHERE gc.id=st.id AND '+sCachePrefixForSql+CRLF +CONST_SQL_IGNORE_CACHETYPES +SetSqlFilter(aPar); if(sIgnoreCaches<>'') then sSql:=sSql+' AND st.id not in ('+sIgnoreCaches+')'; sSql:=sSql+' ORDER BY Angle'; tab:=Geoget_DB.GetTable(sSql,false);
Ale výpočet odznaku The Bearing Cacher z CalcBG vypadá následovně:
//The Bearing Cacher 'Bear': begin Points := 0; j := 0; sql := 'SELECT COUNT(*) cnt FROM (SELECT DISTINCT CAST(st.[angle] AS INTEGER)'; sql := sql + ' FROM '+TEMP_TABLE+' st, geocache gc WHERE gc.id = st.id AND gc.[id] not in (' + sIgnoreCaches + ')'; sql := sql + ' AND gc.cachetype <> "Virtual Cache" AND gc.cachetype <> "Locationless (Reverse) Cache")'; // Value := Geoget_DB.GetTableValue(sql); // if Value = 360 then Inc(j); //1 level //Repeat diamond badge if j > 0 then begin For i := 1 to 9 do begin sql := 'SELECT COUNT(t.iangle) cnt FROM (SELECT CAST(st.[angle] AS INTEGER) iangle'; sql := sql + ' FROM '+TEMP_TABLE+' st, geocache gc WHERE gc.id = st.id AND gc.[id] not in (' + sIgnoreCaches + ')'; sql := sql + ' AND gc.cachetype <> "Virtual Cache" AND gc.cachetype <> "Locationless (Reverse) Cache"'; sql := sql + ' GROUP BY iangle HAVING COUNT(st.id) > ' + IntToStr(i) + ') t'; // Value := Geoget_DB.GetTableValue(sql); if Value = 360 then Inc(j) else begin val := Value; Break; end; end; end;
A tam se virtuálky odfiltrují a proto pak ta diskrepance u mě, když mám v jednom sektoru jen tu jednu opočenskou virtuálku. Druhá možnost je ještě rozdílné zpracování úhlu. V jednom případě se bere přímo z tabulky, v druhém se přetypuje na INTEGER. Což by mohlo vést k nějakému nežádoucímu zaokrouhlení (neznám datové typy v TEMP_TABLE)
Tento příspěvek byl upraven od tarmara: 11 září 2020 - 12:10
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 11 září 2020 - 12:33
jo ve staré verzi ano já už to mám upravené(čeká to na novou verzi statoru), takže se počítají.. vůbec jsou BadgeGeny hodně upravené... něco se přiblížilo PGC a na něco jim peču ale co se dalo jsem sjednotil... ty jejich pidiodznaky ale dělat nehodlám... náhled viz moje statistika.
https://www.geocachi...397/stator.html
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů