lnavrat napsal/a 27 Čer 2019 - 18:21:
ok. myslel jsem, ze staci jen aby existovaly polygony, ktere jsem v AppData\romaing\geoget\polygony videl. Jestli to chapu dobre, tak chybi jednak Územní celky států a pak i bitmapy pro ne.
Jen jsem nepochopil, kde ve Statoru je ten seznam. protoze v tom modulu mam parametr IncludeMaps s moznosti volby All nebo Europe. tedy nikde jsem nasel vyber/seznam statu.
Jo a pritom jsem si vsiml, ze v pravo v seznamu vybranych mam u MapCzDot warning vykricnik. to je deprecaed, nebo kde zjistim co mu vadi?
lnavrat napsal/a 28 Čer 2019 - 04:29:
jj to jsem predtim cetl a myslel tim bitmapy pro ne:). Chapu, a dal neresim. Popis je dostatecne odrazujici:D A dosvedcuje kolik zasluzne prace pro nas delate. Diky.
za ten zastaraly modul je nahrada ten czDotXXXYYYZZZ ? Nemam ted spusten geoget, ale neco takove jsem tam vcera nasel.
Seznam je videt v nastaveni modulu MapGenFromState nebo MapGenFromTag - tyto moduly jsou vnitrne pouzivany z modulu MapGenSwitchCountries.
Nahradou za MapCzDot je obecnejsi modul MapPinboard. Rekl bych, ze ten stary ani nebude chodit, myslim, ze pouzival Googli mapy, coz ted bez klice nejde. Take bys ho tam vubec mit nemel, pri aktualizaci byl vymazan - proto ten vykricnik, v konfiguraci statistiky je pouzit modul, ktery neexistuje.