Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 1 Hlasů

Labkeše, jak funguje appka

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
189 odpovědí na toto téma

#21 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2020 - 20:49

Ahoj, da se nejak v ofiko lab appce vyfiltrovat nalezene? Nebo nekde jinde? Dik

Když si otevřeš ofiko labku, ťapneš na prostřední directory, tak se zobrazí labky podle vzdálenosti od domácích souřadnic a modře zabarvené jsou ty co máš odlovené. Totéž jde vyhledat i v mapě, kde odlovené mají zelenou fajku. Bohužel nejdou zobrazit labky, které jsi odlovil před rokem 2019.

• 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#22 Mr.Seaman

Mr.Seaman

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2020 - 5:24

super to je presne ono, dik

• 0

#23 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2020 - 8:28

Tak jsem včera lovil jedny LABky v přírodě, kde byl jen mizerný signál (jen edge a občas vypadával).

Ta nutnost neustálého připojení na web je naprosto na prd. Ještě k tomu nutnost jet to rovnou na dvou mobilech (nedokážu si představit to muset ještě na jednom neustále přiklikávat a přehlašovat se z jednoho účtu na druhý).

Jednalo se o lineární sérii, takže bez odpovědi se nedala odlovit další Labka ani pak bonusová keš. Nejhorší bylo, jak to zdržovalo, když odesílání odpovědi trvalo třeba 5 minut :-(

• 0

#24 hlavsic

hlavsic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 815 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2020 - 8:49

Tak jsem včera lovil jedny LABky v přírodě, kde byl jen mizerný signál (jen edge a občas vypadával).

Muzu se zeptat, co to bylo za serii?

• 0

:ph34r:  Google Pixel 8 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

hlavsic.png

#25 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2020 - 9:02

Krásná procházka kolem Božanovského špičáku v Broumovských. Pohodová procházka, jen prostě to chování aplikace kvůli té nutnosti internetového připojení mi to kazilo, protože pak kluci dost řádili. Místo abych se věnoval jim, tak jsem čekal, až se načte další zastávka s napětím, jestli je ta odpověď správně. I když odpovědi byly jasné, ale přece jen kdo ví, jestli se člověk nepřeklikl a neopsal to špatně...

GC8A1KG

Nakonec než se mi načetly souřadnice finálky, byli kluci už dávno pryč s Danou, protože prostě na mě nevydrželi čekat, a já je musel dohánět, a pak teprve lovit keš :-(.

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 10 duben 2020 - 9:04

• 0

#26 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2020 - 11:31

Dnes jsem nejak byl bez internetu , tak jsem zkusil v Praze ve Stromovce lovit 5 LABek. Doma jsem to načetl na wifine, na míste jsem zkusil logovat, samozrejmne mne to rikalo, ze nemam internet, ale vse slapalo jak ma. Na spatnou odpoved mne to reklo, ze je spatna, na dobrou se zkouselo pripojit k internetu. Tak jsem si vse ofotil a doma jsem to pak zalogoval vse behem 1 minuty.

Tak jsem si alespon overil, ze to jde i bez internetu. Jen ta serie nesmi byt linearni.

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#27 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2020 - 21:46

Lovím labky stále ze stejného mobilu, ale je konec měsíce a mám problém s daty.

Jak to funguje, když si odlovím labku z jiného mobilu, kde budu samozřejmě přihlášená na svůj účet? Ukáže se mi labka pak na mém mobilu jako odlovená?

• 0

#28 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2020 - 4:24

Ano
  • 0

#29 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2020 - 8:45

Tak "fajn" vylepšení aplikace. Všechny bubliny jsou zelené - odlovené s fajfkou, neodlovené s hvězdičkou. To si opravdu všimnu nové, zvláště v Praze. :-( 

• 1

#30 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2020 - 8:51

Neodlovené s prázdným kolečkem a nebo s hvězdičkou, zajímalo by mě, co se tím rozlišuje.

• 0

#31 hlavsic

hlavsic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 815 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2020 - 10:01

Neodlovené s prázdným kolečkem a nebo s hvězdičkou, zajímalo by mě, co se tím rozlišuje.

Jsem z nove appky opravdu zmateny. Totalne neprehledny......

• 0

:ph34r:  Google Pixel 8 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

hlavsic.png

#32 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2020 - 10:06

Hmm, teď je vše zelené, tak na první pohled není vidět co člověk odlovil, ach jo. To je fantasticke zpřehlednění, skoro to vypadá, že to dělá někdo se zeleným mozkem.

Ještě je tam šedá bublina s přeškrtnutým okem, to je neveřejná LABka.

• 1

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#33 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2020 - 10:57

Hmm, teď je vše zelené, tak na první pohled není vidět co člověk odlovil, ach jo. To je fantasticke zpřehlednění, skoro to vypadá, že to dělá někdo se zeleným mozkem.

Ještě je tam šedá bublina s přeškrtnutým okem, to je neveřejná LABka.

Ty s hvězdičkou jsou sekvenční labky.

• 1

#34 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2020 - 11:45

Já jsem z apky zmatený od začátku, počínaje mapou a nepříliš povedenou navigací na místo.

Včera jsem pokračoval na druhé labce ze série, byla asi 10 km od první. Když jsem na místo dorazil, tak v mapě jsem ji neviděl. Aha, musím se přesunout na úvodní labku o 10 km zpět, jinak to nejde. :blink:

• 1

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#35 Blešáci

Blešáci

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2020 - 6:24

Mě včera večer appka překvapila notifikací na novou labku. Ale která to je už si musím zjistit sám.
Jinak změnit všechno na zelenou mohl jen génius. Kdyby aspoň šlo skrýt nalezené...
  • 2

#36 hlavsic

hlavsic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 815 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2020 - 6:32

Mě včera večer appka překvapila notifikací na novou labku. Ale která to je už si musím zjistit sám.

Jo, notifikace jsou uzasny! Musel jsem je na teto appce vypnout, protoze takto informace o nicem :-(

• 0

hlavsic.png

#37 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2020 - 6:47

Ty s hvězdičkou jsou sekvenční labky.

To asi ne. Třeba Hluboká jsou sekvenční a hvězdičku nemají.
Vodňany jsou sekvenční a hvězdičku mají
Zborov není sekvenční a hvězdičku má.
Budějovické pivovary neni sekvenční a hvězdičku nemá
...
Tak co to tedy znamená?

Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 13 srpen 2020 - 6:51

• 0

#38 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2020 - 7:12

Pro mě za mě, ať to tam má třeba hrušku a jablko, ale stejnou barvu pro nové i nalezené mohl vymyslet jen totální ignorant.

• 1

#39 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2020 - 7:34

Zkusil jsem to připsat jako recenzi k aplikaci na play.google.com, jestli se k tomu někdo vyjádří. Ale asi ne, do Ameriky se tato informace nedostane.

• 2

#40 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2020 - 9:17

Jo kdyby byl nějaký symbol u série, ze které už mám nějakou labku odlovenou, to by asi byl nadlidský úkol
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama