Nevím nevím, u větších projektů mi vadí přístup typu: Děkujeme za upozornění na chybu, bude opravena v příští verzi cca za půl roku ... a pak nic, čeká se zase další rok, až si na to někdo vzpomene. Až to manažer předá vedoucímu projektu, ten šéfovi programátorů, ten programátorovi... Nebo přístup typu Váš požadavek byl předán firmě, která pro nás tuto funkčnost vyvíjí, čekáme na jejich vyjádření.
To se mi víc líbí právě to rychlé zveřejnění, pokud na tom dělá jeden člověk a dokáže rychle reagovat. I když se pak často snese spousta protichůdných požadavků.
Co se týče ale konkrétně aplikace na labky, poslední změna barevnosti je opravdu zoufalá, zároveň ale není tragická, dá se to používat a v hustých oblastech je to jen ještě o trochu méně přehledné, než dřív, dobré to nebylo a lepší to není. Jsou teď vidět novinky, což pro většinu uživatelů je zbytečné, buď nalezeno mám, nebo nemám a je jedno, jak je to staré. Když se to plácá přes sebe, bylo podle červené vidět, že je tam něco nenalezeného, těžké bylo se k tomu dostat. Teď je to samá zelená a není vidět nic. No, možná tam tu červenou vrátí. Nebo třeba umožní nalezené skrývat. Nebo spíš něco jiného, nějakou blbost typu suvenýrů.