FTF už se tam pár tydýtů pokusilo dát...můžete hádat, ze které země byl ten první
Jižní Korea??
Publikováno 20 December 2019 - 11:51
FTF už se tam pár tydýtů pokusilo dát...můžete hádat, ze které země byl ten první
Jižní Korea??
Publikováno 20 December 2019 - 12:02
Z Botswany?
Publikováno 20 December 2019 - 12:26
Z Čech nejspíš... Grrrr...
no jak jinak...ale v té pětce je pak i Slovák
Publikováno 20 December 2019 - 13:23
Spousta WN a pět FI. Všechno je smazáno, takže logy nejdou ani zobrazit. Ty FI se objevily takhle (časy v SEČ)
Tento příspěvek byl upraven od rsc_cz: 24 December 2019 - 14:32
Publikováno 20 December 2019 - 15:58
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 20 December 2019 - 16:22
Píšou to tam: Protože by s tím měla problém jejich oficiální aplikace
Publikováno 20 December 2019 - 20:49
On ten listing zpočátku zamčený byl. A pak teprve zjistili, že s tím má problém ta jejich aplikace.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 23 December 2019 - 10:22
Publikováno 20 January 2021 - 5:55
Jestli to dobře chápu, stačí se někde venku vyfotit a mám vystaráno?
Publikováno 20 January 2021 - 7:06
Pokud to dobře chápu, cache je publikovaná a zároveň zamčená. Takže můžeš dělat, co tam je, uklízet, fotit se, ale bod za to nebude.
Publikováno 20 January 2021 - 7:19
Bude
This Locationless Cache is available to log February 6, 2021 through December 31, 2021.
Ale musíš se vyfotit s pytlem odpadků
Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 20 January 2021 - 7:22
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 20 January 2021 - 8:09
Moc nechápu, proč to inzerují, když je to zamčeno.
Groundspeak.
Publikováno 20 January 2021 - 8:19
Aha, takže soukromé CITO může být za bod. To jsem dělal mnohokrát a že by to mohlo být za bod, mě nenapadlo. Jen to bude chtít vyloučit ze statistik, aby to nedělalo bordel ve státech, kde jsem nikdy nebyl. Nakonec, taková locationless byla i jedna labková série, i když po pár dnech ji zařízli.
Publikováno 20 January 2021 - 8:34
Groundspeak.
Publikováno 20 January 2021 - 8:45
Locationless keše jsou vyloučeny ze statistik jak států, tak tam kde se počítá vzdálenost.
Publikováno 20 January 2021 - 9:46
Jen to bude chtít vyloučit ze statistik, aby to nedělalo bordel ve státech, kde jsem nikdy nebyl.
Publikováno 20 January 2021 - 16:36
Ježíši, to je zase haluz. Tohle si teda logovat nebudu ani když odpadky občas sbírám.
Publikováno 20 January 2021 - 17:27
Locationless k 20. výročí také zveřejnili dříve. Prostě informace předem, aby se s tím lidé mohli seznámit.
Tohle asi není přímo dotaz na tebe, ale předpokládám, že v GG je to ošetřeno, případně si budu moci nastavit svoje vlastní souřadnice, kde jsem "odlovil", ne?
V GG to nijak osetreno neni - neni k tomu zadny duvod. Ve Statoru to osetreno je - muzes si doplnit kesku na seznam ignorovanych kesi. (V implicitnim seznamu zatim neni, ale bude. Nicmene do tveho nastaveni statistik si ji budes asi muset doplnit rucne, nebo vytvorit statistiky neove podle nektereho z implicitnich profilu, aby se to nastaveni promitlo i do tveho seznamu.)
Svoje souradnice si pochopitelne nastavit muzes, ale pokud bys kesku pozdeji importoval, zase se ti prepisi na ty spravne.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Geocaching →
Oznámení →
Novinky z Megaeventu Rico's 10Založeno od Marty 1905 , 14 Oct 2024 schvalování, pravidla, event a 2 více... |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Newsletter v češtiněZaloženo od Beetovy , 21 Sep 2022 groundspeak |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Nezobrazuje se mi mapa keší (nikde)Založeno od jezevcik , 22 Apr 2021 mapa, groundspeak |
|
|
||
Ostatní →
Dotazníky a hlasování →
Dotazník o TB a GCZaloženo od vojtisekp , 19 Nov 2020 geocoin, groundspeak, pravidla a 1 více... |
|
|
||
|
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Pořadí logování při použití GC.com a appkyZaloženo od Dan-Sam , 06 Oct 2020 android, groundspeak, log |
|
|
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů