Zkusím to tady. Nabízím k adopci svojí keš <
Kostel svatého Prokopa - HrnčířeTakže kdyby se o ní chtěl někdo postarat, ozvěte se.
Publikováno 10 srpen 2021 - 21:56
Publikováno 11 srpen 2021 - 8:41
Navrhuji archivovat, ať se netrápí. Souřadnice jsou na xxxxxxxxxxxxxx a z mnoha posledních logů je jasné, že ji nikdo neloví požadovaným způsobem.
Publikováno 11 srpen 2021 - 10:11
To je mysterka, které nefunguje odkazovaná stránka, která umožňuje luštění?
To myslíš vážně, nebo jsem nepochopit ten vtip této keše?
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 11 srpen 2021 - 10:42
Stránka funguje a pravidelně se obnovuje, nebo jsem něco nepochopil? Jen jsem poněkud daleko, abych byl načten...
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 11 srpen 2021 - 11:59
Publikováno 11 srpen 2021 - 12:53
Stránka funguje a pravidelně se obnovuje, nebo jsem něco nepochopil? Jen jsem poněkud daleko, abych byl načten...
Omlouvám se všem - nedostupnost stránky je způsobena FW použitým mým zaměstnavatelem. Nelíbí se mu kód stránky, tak ji komplet blokuje.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 11 srpen 2021 - 20:27
Navrhuji archivovat, ať se netrápí. Souřadnice jsou na xxxxxxxyxxxx a z mnoha posledních logů je jasné, že ji nikdo neloví požadovaným způsobem.
Už od rána mám zájemce, jen jsem se nedostal k tomu mu to poslat.
Finálky prakticky všeho jsou na ještě jiném webu, byť do něj je dnes už těžší se dostat. Na tomhle je ale asi taky prakticky vše. Sice mě to štve čím dál víc, ale kdybych to řešil, tak fungují z mých netradičních keší na území ČR tak tři, čtyři keše. Navíc na tohle téma už zde bylo napsáno tolik, že to odmítám znovu omílat.
Publikováno 11 srpen 2021 - 20:28
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů