Pokud tím myslíš, zda mám v doplňku zaškrtnuto pod nadpisem Režim - Import keší "Importovat všechna data u keše", tak ano.
Publikováno 18 leden 2021 - 13:07
Ve čtvrtek jsem aktualizoval svůj mobil S10+ na Android 11. Při zkoušce doma vše v Locusu chodilo OK. V neděli při odlovu několika kešek docházelo k tomu, že při posunu mapy se přestaly načítat kešky do mapy. Pomohlo vypnutí a opětovné zapnutí mapy a kešky se načetly. Databázy z Geogetu mám uloženou ve složce Locus/data/import. U staré verze androidu to chodilo bez problémů. Píšeš že se bude muset udělat změna uložení databáze, nemůže být problém v tom? Díky
Publikováno 18 leden 2021 - 13:21
Pro Archi1:
Jo, to by mohlo být, protože Android 11 by tě neměl pustit kamkoliv jinam než do složky appky. Ale vzhledem k tomu, že jsem to ještě poslal s cílením na Android 10, tak by to mělo pouštět. Nenapadá mě, proč to chvíli fungovalo a chvíli ne. Každopádně, pokud už teď bys to přesunul do složky appky jak jsem psal výše, tak si ušetříš trápení časem a možná to bude fungovat lépe.
K tématu atributů:
Původně jsem chtěl napsat, že doplněk s atributama nepracuje, ale teď koukám, že jo :-) Mám toho nějak moc
Každopádně mi to taky nefunguje, tak to zkusím prověřit. Je možné, že jak se atributy měnily, resp. přidávaly nové, tak jestli není problém v tom.
Publikováno 18 leden 2021 - 13:37
Ještě prosím tě poraď pod jakým názvem mám appku ve složce androidu hledat. Prošel jsem to a nic takového v ní nevidím, asi slepota.
Publikováno 18 leden 2021 - 14:01
'Android/data/cz.geoget.locusaddon'
Otázkou je, jestli na sd kartě nebo v interní paměti. Podle moji interpretace by to mělo být na tobě, a appka by měla mít přístup do obojeho, ale vyzkoušeno to zatím nemám.
Publikováno 18 leden 2021 - 15:30
S těma atributama, možná by pomohla informace, že když exportuji keše z Geogetu jako GPX v2 a naimportuji do Locusu, atributy též nejsou.
Publikováno 18 leden 2021 - 17:43
On Locus umi importovat Geogetí rozšíření GPX? pokud ne, exportoval bych to jak PQ GPX.
Publikováno 18 leden 2021 - 18:29
'Android/data/cz.geoget.locusaddon'
Otázkou je, jestli na sd kartě nebo v interní paměti. Podle moji interpretace by to mělo být na tobě, a appka by měla mít přístup do obojeho, ale vyzkoušeno to zatím nemám.
Tak je tu problém. Přes počítač databázi kešek do 'Android/data/cz.geoget.locusaddon' ať ve vnitřní paměti nebo na SD kartě dostanu, ale když chci zadat v apce cestu k databázi ve složce Androidu, tak se mi nabízí cesta jen ke složkám co jsou v Locusu. Na vysvětlenou, až takový znalec androidu nebo PC nejsem.
Publikováno 18 leden 2021 - 22:14
K atributům:
Tak jsem měl pravdu. V případě plného importu se atributy vůbec nezpracovávaly. Byly jen v částečném importu, zobrazení keší a v živé mapě, protože v těhle režimech se totiž dočítají data dodatečně a tam to bylo. Každopádně teď už to je komplet, je tam verze 1.05.
Přidal jsem také ty 4 nové atributy, ale tam s nimi zatím asi neumí pracovat Locus, psal jsem Menionovi, uvidíme.
Pro Archi1:
Noo, nevím. Budu to muset zítra nějak pitvat. Nějak se v tý jejich bezpečnosti ztrácím.
Publikováno 19 leden 2021 - 7:49
Publikováno 19 leden 2021 - 8:18
https://www.geoget.c...s/v2/geoget.xsd by mohlo k zodpovzeni teto otazky stacit. Pokud ne, ptej se.
EDIT: nebo ta otazka byla myslena spis tak, co z ktereho formatu Locus pouzije?
Tento příspěvek byl upraven od gord: 19 leden 2021 - 8:19
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 19 leden 2021 - 10:00
K atributům:
Tak jsem měl pravdu. V případě plného importu se atributy vůbec nezpracovávaly. Byly jen v částečném importu, zobrazení keší a v živé mapě, protože v těhle režimech se totiž dočítají data dodatečně a tam to bylo. Každopádně teď už to je komplet, je tam verze 1.05.
Přidal jsem také ty 4 nové atributy, ale tam s nimi zatím asi neumí pracovat Locus, psal jsem Menionovi, uvidíme.
Díky za rychlou reakci, potvrzuji, že import atributů nyní funguje.
Publikováno 19 leden 2021 - 11:30
https://www.geoget.c...s/v2/geoget.xsd by mohlo k zodpovzeni teto otazky stacit. Pokud ne, ptej se.
EDIT: nebo ta otazka byla myslena spis tak, co z ktereho formatu Locus pouzije?
Bylo to vztažené k Locusu. Ten asi neumí využít úplně vše.
Publikováno 19 leden 2021 - 16:19
Publikováno 19 leden 2021 - 21:56
Atributy na Locus 4:
Taky mi to nefunguje, teď jsem to zkoušel. Zatím počkáme, je to pořád beta, tak tam budou asi mouchy. Procházel jsem kód, není důvod aby to nefungovalo.
Archi1:
Zkus prosím si vytvořit v interní paměti libovolnou složku, do ní nahraj db a pak tuto složku zkus nastavit v doplňku. Zatím by to takto mělo fungovat. Otestováno na Androidu 11 (emulátor, fyz.zařízení nemám).
Publikováno 20 leden 2021 - 9:11
Tak jsem si v interní paměti udělal novou složku, do ní nahrál geogetí db a pak tuto složku nastavil v doplňku, a co myslíš, je to tam. Funguje to. Je to lepší i proto, že se nemusím zanořovat tak hluboko do paměti. V doplňku se do složky andoidu vubec nedostanu.
Publikováno 30 leden 2021 - 23:04
Ahoj.
Tak jsem neprozretelne aktualizoval na veri 1.06 a doplnek (Locus) mi pise"Slozka neobsahuje zadne databaze".
Slo by se na to mrknout? Pripadne slo by nejak dat link na predchozi verzi?
Publikováno 30 leden 2021 - 23:24
Tak jsem nasel na webu 1.05 a v te podle predpokladu vse funguje. Uff. Mel sem v mobilu stara data v Locusu, takze bych musel na zitra improvizovat!
Publikováno 30 leden 2021 - 23:24
Sakra, pozůstatek mé snahy posledního týdne odladit funkčnost na Android 11. Jdu to fixnout
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android, geoget
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →