Díky oběma za vysvětlení. Takže, předpokládám, že v tom sloupci comment, je nějaká poznámka z GeoGetu. Včera jsem upravoval obdobnou funkčnost u GSAKu, kde je poznámka z webu a poznámka z gsaku. Udělal jsem to tak, že nejprve se vypisuje do poznámky u keše v Locusu poznámka z webu, pak volný řádek a pak poznámku z gsaku.
Bude někdo zásadně proti když to udělám stejně i pro GeoGet? Přijde mi docela chyba, že tam tuhle funkčnost nemáme, protože třeba když ověříte přes Certitude, tak ten propisuje text do poznámky u keše na webu, apod.
Další dotaz k diskuzi - v gsakové verzi, pokud je u keše označeno jako "Upravené souřadnice", keš je v Locusu označena jako Vypočtená a ke keši se ukládají originální souřadnice a vypočtené. Pak je u keše zobrazena tečka a ikona je na finálních souřadnicích.
Chcete stejnou funkčnost pro GeoGet?
Jestli se nepletu, tak Dejwy před časem mi napsal sql pro filtr na vypočtené:
(SELECT DISTINCT gc.id FROM geocache gc LEFT JOIN waypoint wp ON gc.id=wp.id WHERE wp.wpttype='Final Location' AND (wp.x<>0 OR wp.y<>0))
Mohu podle tohoto označit keš jako vypočtenou a souřadnice Final Location propsat jako upravené souřanice. Bude se to pak chovat stejně jako když mam upravené souřadnice na webu a stáhnu si je přes Geocaching4Locus.
Samozřejmě, mohu toto dát jako možnost zapnout/vypnout v nastavení.