Přidal jsem další verzi 0.10, zde jsou novinky:
- Přidána volba režimu - aktuálně jsou funkční pouze režimy 'Import keší do Locusu' a 'Zobrazení keší na mapě'.
- V případě Importu je možné zvolit, zda se mají natahovat všechna data ke keším nebo jen základní.
- Přidána možnost zadat vlastní nick pro filtrování. (tahle volba v nastavení chyběla)
LiveMapa prozatím ještě není hotová. Abych vysvětlil trochu ty režimy - ta první varianta bude fungovat jako u doplňku Geocaching4Locus, kdy vám to zobrazí nabídku tří možností: Zobrazit keše, Importovat keše, Zap.Vyp živou mapu. Pro ty, kteří tuto volbu nechtějí a používají jen jednu funkci, tak tam možnost si ten režim změnit. Pokud tedy máte odkaz na doplněk vytažený do postraního panelu, můžete tak snadno Zobrazit keše, nebo vypnout/zapnout LiveMapu, dle gusta.
Aktuálně, v případě Importu s vypnutými detaily nebo v případě Zobrazení keší, tam není žádný limit, tak to zkuste otestovat, kolik se takhle natáhne keší. Pokud jich bude moc (soubor přesáhne 10MB), tak to prostě po dokončení nic neudělá. Odhaduju, že 15000 by to mohlo zvládnout.
Díky za novou verzi, ranní rychlotest: Zkusil jsem volbu Zobrazení, zobrazí svižně vše, jak očekávám. Vypnuté centrování funguje též, pohled na mapu ani měřítko se mi nemění. Detaily keší se v pořádku donačítávají. Jsem moc spokojený :-) Máš u mne pivo :-)