Dnes jsem si všiml, že na Project-GC změnili odznáčky. Nějaké přibyly např. za čelenčky a za atributy. Změkčili podmínky za Veteran kačera. To jen tak v rychlosti, co jsem si stačil všimnout.
Ale hlavně úplně předělali design. Jak se vám líbí?
Publikováno 06 únor 2020 - 10:54
Dnes jsem si všiml, že na Project-GC změnili odznáčky. Nějaké přibyly např. za čelenčky a za atributy. Změkčili podmínky za Veteran kačera. To jen tak v rychlosti, co jsem si stačil všimnout.
Ale hlavně úplně předělali design. Jak se vám líbí?
Publikováno 06 únor 2020 - 10:56
Publikováno 06 únor 2020 - 11:10
Mně se to celkem líbí, je tam těch odznáčků nových víc, a navíc jsou tam další informace ve formě přidaných koleček na obvodu odznaku (addons), např. o FTF či Matrixu u daného typu kešky, či aktuálně 29. únor.
Publikováno 06 únor 2020 - 11:39
Díval jsem se teď v rychlosti na profil, kde se nám generují statistiky a žádná změna.
Máš je tam taky.
Publikováno 06 únor 2020 - 11:41
Je to poprvé, co jsem se podíval, jak odznáčky na Projectu vypadají. Moc se mi nelíbí, zůstanu u těch, co jsou v Badgegenu, i když ten se možná taky změní. A protože si dělám statistiku podle toho, co jsem opravdu našel, tak třeba Matrix mi nic neříká, mám tam o 4 víc, to jsou jednoduché, které se následně změnily na T5.
Publikováno 06 únor 2020 - 12:49
Tak jsem taky kouknul na tu novou grafiku. Trend kur*ení grafiky dorazil i sem. Děs běs. Původní byla řádově lepší.
Publikováno 06 únor 2020 - 12:52
...Změkčili podmínky za Veteran kačera.
Naopak co jsem tak v rychlosti nakouknul přitvrdili podmínky pro diamant za Mega. Bylo 8, teď 10.
A jak se mi líbí? Nelíbí ani trochu ale je t asi tím že jsem zvyklý na něco a teď je to jiné... Nevím možná časem si zvyknu ale zatím je to pro mě nepoživatelné
Publikováno 06 únor 2020 - 12:56
Doufal jsem že buď úplně zmizí anebo budou změněny podmínky pro The Author (počet slov v logách). Bohužel z logů nezmizí ty hrůzy
Publikováno 06 únor 2020 - 13:06
Publikováno 06 únor 2020 - 13:28
Publikováno 06 únor 2020 - 15:48
Taky ty nové odznáčky jsou vektorové, což je docela fajn.
Publikováno 06 únor 2020 - 17:06
No, to jsou, dělané v inkscape. Ale jejich velikost, když vidím ten popis, bude možná větší než PNG s kompresí. Je to modernější technologie, to jo, ale uživateli to moc nepřinese.
Publikováno 06 únor 2020 - 22:26
No, to jsou, dělané v inkscape. Ale jejich velikost, když vidím ten popis, bude možná větší než PNG s kompresí. Je to modernější technologie, to jo, ale uživateli to moc nepřinese.
Jak to? My co máme škálovací faktor větší než 1 (já mám třeba 1.75) nebudeme mít rozmazané odznáčky jako doteď :-)
Publikováno 07 únor 2020 - 6:57
Aha, zrovna jsem to napsal do vedlejšího vlákna. Já mám faktor 0.5, aby se mi pokud možno vešly všechy stejně barevné do jednoho řádku a tam si vektorem moc nepomůžu. Vektor bude svádět ke složitějším tvarům, případně malým nápisům a po vyrenderování obrázku to nebude k přečtení. Ale asi to půjde a v principu je mi to jedno.
Publikováno 07 únor 2020 - 7:23
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů