Vzhledem k tomu, ze vyzvu k odpovedi dostanes bez dat, stacilo proste napred vsechny obejit, poznacit si odpoved na papir, lab aplikace si poznaci, ze jsi na miste byl. Pak kavarna, dopsat odpovedi a hotovo.
Ozkoušeno, funguje. Škoda, že si to při neúspěšném spojení neuloží zadanou odpověď někam do iterní paměti, to by pak nebyl potřeba ani ten papír.
Možná je to chyba telefonu, ale já tam ždnou veřejnou wi-fi neměl. Na Mírovém možná na Íčku, možná i u knihovny, ale na Ruďáku si myslím že nebude. Já sám data nemám a proto jsem chtěl aby to bylo možné bez nich. Navíc mám rád multinky :-)
Ano, vypadá to, že to asi ve finále nedopadlo. Na Horním náměstí (kde jsme začali) jsem chytil FREE_INTERNET_TOP09, ale prý že "Připojení k internetu není k dispozici". Odpověď tedy zadána v Centralu. Na Anenském ani Dolním náměstí nám to nenašlo nic, až na Mírovém se objevila MAGISTRAT_FREE, ale opět "Připojení k internetu není k dispozici". Naštěstí se zde našla jiná wifi z jednoho podniku. Na Farského náměstí už jsme pak ani nezkoušeli a zapsal jsem odpověď až doma.
Tak dnes dokončeno a datum tam mám 13. 12.
Data v API mají nějaký problém, o tom jsem psal 8.března v již zamčeném tématu. Ale kdesi na serverech (například v neAPI souborech pro statistiky) mají i správná data, takže třeba někdy v budoucnu dojde k opravě.
Jinak mě dnes překvapilo (první použití aplikace), že podle aplikace máme 4391 nálezů. Jenže i bez labek jich máme 4398, tak kdo ví, kde to ta čísla bere.