Přejít na obsah

Fotka

Novy server pro Adventure Lab a plugin pro GG

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1524 odpovědí na toto téma

#321 xjurasek

xjurasek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 10:03

Na labgpx.cz jdou nastavit notifikace? To by se mi líbilo, ale nějak jsem to tam nenašel.

Muzes si pridat do RSS ctecky.

• 0

#322 martin_tulak

martin_tulak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 573 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 10:44

Muzes si pridat do RSS ctecky.

Ano, tak to je, udělal to gord. Server testuje každé tři hodiny, zda je něco na serveru nového a, pokud ano, vytvoří RSS feed. (Já bych raději viděl interval kratší, řekněme jednu hodinu, ale gord mě přesvědčil, že tři hodiny stačí  :) .)  Jen upozorňuji, že jsou to notifikace toho, co je na serveru labgpx.cz, nikoliv toho, že je nějaká série nově vytvořená. Existenci nové sérii si každý z autorů GPX (a přispěvatelů na server labgpx.cz) hlídá sám (já to třeba dělám na svém PC svým perl skriptem, který čas od času spouštím, jiní to dělají gordovým GG pluginem).

• 0

#323 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 10:53

Nejdou, je tam jen RSS na vse nebo po statech. Ale je to zajimavy namet na pripadne rozsireni. Nicmene nebyly by to notifikace na publikaci labky, ale na vlozeni serie do databaze na labgpx.cz.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#324 xjurasek

xjurasek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 11:05

Mozna by slo pouzit neco jako:

https://feedrabbit.com/

https://ifttt.com/ap...s-feed-to-email

Je to sice zavislost na dalsi sluzbe, ale jak pise gord - neni to notifikace o nove lab serii, ale o jejim pridani do labgpx.cz.

• 0

#325 Kreten8

Kreten8

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 807 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 11:13

Nový bonus A.L.BONUS - Po zaniklych fotbalovych stadionech ZL GC8TC7N
  • 0

#326 martin_tulak

martin_tulak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 573 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 11:20

Nový bonus A.L.BONUS - Po zaniklych fotbalovych stadionech ZL GC8TC7N

Díky, nic nebylo třeba měnit, protože autor této série (ještěrky2016) už před publikací bonusovky uvedl v popisu série GC kód bonusovky. Změna na labgpx.cz je tedy jen v tom, že link na bonusovku je od momentu publikace bonusovky platný (aniž by se na labgpx.cz cokoliv muselo měnit). Tleskám autorům sérií, pokud to takhle udělají.

• 1

#327 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 11:31

Mozna by slo pouzit neco jako:

https://feedrabbit.com/

https://ifttt.com/ap...s-feed-to-email

Je to sice zavislost na dalsi sluzbe, ale jak pise gord - neni to notifikace o nove lab serii, ale o jejim pridani do labgpx.cz.

Na druhe strane, pokud to dobre chapu, je to zavisle jen na uzivateli. Na nasem serveru netreba cokoli zmenit, nemusime delat spravu uzivatelu a podobne. (I kdyz i o tom uz jsem uvazoval kvuli mape, ze by mohla zohlednovat nalezy prihlaseneho. Ale moc se mi do toho nechce, treba kvuli mailovym adresam a GDPR.  ;) )

• 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#328 xjurasek

xjurasek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 11:36

Na druhe strane, pokud to dobre chapu, je to zavisle jen na uzivateli. Na nasem serveru netreba cokoli zmenit, nemusime delat spravu uzivatelu a podobne. (I kdyz i o tom uz jsem uvazoval kvuli mape, ze by mohla zohlednovat nalezy prihlaseneho. Ale moc se mi do toho nechce, treba kvuli mailovym adresam a GDPR.  ;) )

Pravda, tahle zavislost mi vubec nedosla. V tu chvili asi vazne dava smysl spis nejaka sluzba, ktera dela evidenci uzivatelu a GDPR za Tebe. Notifikace asi davaji smysl hlavne pro FTF lovce, ti ale musi vyuzit jine prostredky...

• 0

#329 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 12:23

Na víkend puštěna Bechyně mého dětství. Zatím bez bonusu - uvidíme, jestli Sopdet potvrdí jedno z míst jako bezkolizní.
  • 0

#330 martin_tulak

martin_tulak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 573 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 12:26

Na víkend puštěna Bechyně mého dětství. Zatím bez bonusu - uvidíme, jestli Sopdet potvrdí jedno z míst jako bezkolizní.

Gratuluji! Série je na labgpx.cz s GC kódem jednoho tvého eventu, jak sis přála.

• 0

#331 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 12:40

To je rychlost, díky.
  • 0

#332 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 13:57

Tipla bych si, že je to hlavně páka, jak lidi přimět, aby s tvorbou trochu pohnuli a nenechávali to všichni až na konec termínu. Udělali kratší "podtermín" za lízátko.

Přemýšlela jsem, jestli čekat s publikací na případný bonus, jenže začíná letní sezóna a ne každý o schodech k Lužnici ví,tak jsem dětskou procházku pustila. Zrovna při návratu z testu se mi stalo, že mě nějaký starší pár zastavil, kudy se dostanou k řece.
  • 0

#333 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 14:03

Čekat? To je naopak, na bonus mají nárok ti, co to stihnou odpublikovat brzo, do 31. 8. Ne pozdějc.

• 0

#334 martin_tulak

martin_tulak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 573 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 14:11

Čekat? To je naopak, na bonus mají nárok ti, co to stihnou odpublikovat brzo, do 31. 8. Ne pozdějc.

zvedavkanocni myslí "bonusem" bonusovku k její sérii, nikoliv bonus slibovaný groundspeakem. Tak to aspon chápu.

• 0

#335 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 14:13

Tak proč odkazuje na můj post, který mluví o něčem jiném?

• 0

#336 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 14:21

Jj, bonusovou fyzickou keš k sérii. Další LABky bych brala jako další sérii, ne jako bonus. Byla by to spíš další práce, váhám, jestli se mám přihlásit.

Ještě mě napadlo, odstranil už GS možnost simulace polohy? Nikdy jsem to nepoužívala, nejsem v obraze. Jen by mě zajímalo, jestli to nebude s logovaním stejně jako psal phrkt v blogu po spuštění svých v lednu.
  • 0

#337 martin_tulak

martin_tulak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 573 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 14:35

Ještě mě napadlo, odstranil už GS možnost simulace polohy? 

Zatím myslím, že ne. Možná to ani neodstraní. Já fakeGPS nepoužívám, ale někdy u nové série cvičně odhaduji (jen v mysli, nezkouším to v mobilní aplikaci), kolik odpovědí bych uměl najít na internetu. Zkusil jsem i tu tvou novou bechyňskou. Můžeš být klidná, máš tam otázku, na kterou jsem odpověď nenašel. Z těch pěti otázek jsou dvě jasně dohledatelné na netu, dvě odhadnutelné, ale jedna (schody) je tam zcela (aspon mými pokusy) neodhalitelná. Ještě jednou gratuluji a myslím, že o víkendu do Bechyně vyrazím. Byl jsem totiž kdysi vodák a Bechyně je mou srdeční záležitostí. Omlouvám se za OT plky.

• 0

#338 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 14:46

Můžeme přejít do růžového, něco ti rozepíšu.
  • 0

#339 Kreten8

Kreten8

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 807 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2020 - 10:26

nový bonus LAB bonus - STRAKONICKÉ PAMÁTKY GC8R8HQ
  • 0

#340 martin_tulak

martin_tulak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 573 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2020 - 10:53

nový bonus LAB bonus - STRAKONICKÉ PAMÁTKY GC8R8HQ

Tady se to autorce/autorovi (brabantka) velmi dobře povedlo: LABky byly publikovány (tj. objevily se v aplikaci) jen několik minut před publikací bonusovky. Když jsem pluginem vytvářel GPX soubor, ještě bonusovka nebyla venku (GC kód už ano), ale už běhěm minut na mě vyskočila. Gratuluji k dobře naplánované synchronizaci.

• 1

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama