LABky obcas preskoci v poradi nalezu cache, ktere jsem jeste nestihl zapsat
Tohle je asi trochu OT, je to spíše na forum o GG samotném, ale máme tady i gorda, ten možná bude mít odpověď (navíc se to týká "světlo/tma", a to je myslím také gordova práce). Jde o to, že Garmin (aspoň Oregon a Montana určitě) zapisuje do draftů i čas nálezu. GS to nepřebírá, ale v těch souborech na garminu to je. A je to v UTC času. Já bych to rád měl i u svých nálezu v GG a to v lokálním čase, ale to bych musel mít nějakou knihovnu, která podle souřadnic pozná, ve kterém časovém pásmu ten nález byl, a podle toho předělá čas na lokální. To je dost práce, ale dobrou zprávu mi před časem poslal HaLuMa (autor GG): tohle všechno GG už umí. Stačí tam jen ten soubor z Garminu naimportovat a je hotovo. Zkusil jsem to, ale bohužel jsem zjistil, že to sice GG dělá, ale jen u těch keší, které nejsou označeny jako nalezené. Takže abych to použil, musel bych všechny své nálezy označit jako nenalezené a pak nějak zpět (protože ne všechny nálezy v tom souboru z Garminu za ta léta mám). A toho jsem se dosud neodvážil - takže mi LABky přeskočí mé stejnodenní nálezy (protože u LABek čas nálezu dávám, u normálních čas zůstává na 00:00). Je škoda, že to GG třeba nedělá u všech, které mají čas 00:00 (to by mělo být dost bezpečné myslím).