Delsi dobu premyslim, jak pouziti serveru udelat jeste uzivatelstejsi:
V nove verzi pluginu pro GG je nova zalozka Mapa, kde je cudlitko pro vytvoreni souboru s osobnimi daty (dokoncene serie, vlastni serie). Po nahrani totoho souboru do keskomapy (v levem spodnim rohu Menu a 2. tlacitko zhora) budou dokoncene i vlastni serie oznaceny (zelena resp. fialova) a je mozne podle nich filtrovat a skryt/zobrazit jejich ikony na mape. Zejmena v huste zaseriovanych oblastech to muze uzivateli pomoct v orientaci, kdyz uz tam toho ma spoustu odloveno.
Bohuzel bezpecnostni opatreni v browserech mi brani, abych mohl v keskomape pri dalsim spusteni rovnou tento soubor znovu nacist. Vzdy, kdyz uzivatel bude chtit pracovat s osobnimi daty, musi rucne soubor nacist. Jinak to udelat neumim.
Soubor ma primitivni strukturu, takze je mozne jej vytvorit v nouzi i rucne nebo treba v excelu. Jde o CSV soubor, prvni radek je libovolny a dalsi radky maji vzdy
LabID, dokonceno, vlastni
dokonceno a vlastni jsou hodnoty 0 nebo 1, kde 1 znamena ANO. (Jina vec je, kde sebrat LabId, tedy v podstate GUID serie, ale to bych ted nechal byt. Pokud ma nekdou touhu, at mi napise.)