Čím jezdíš na lov, že 16:13 loguješ keš v okresu Praha-Západ, a za dvě hodiny máš oběhaný labky v Brně?
EDIT: Přesněji řečeno znáš z nich správné odpovědi ve formě 20místného kódu.
V Brně jsem lovil naposledy 7. a 8. října, dnes jen kolem Prahy... Aha, už vím, co máš na mysli: Soběšice a ověřovátko tvé nové bonusovky - vysvětlím: Indície k bonusovkám je možno dostat z API pro LABky i dříve, než LABky odlovíš. Přesně řečeno, můžeš z netu (ze stránek GS, ne ze žádných ala finálkových serverů) dostat obrázky a texty z deníčků LABek, a také otázky LABek. Ani tam ale nelze dostat odpovědi na LABky. Tyto informace sice už znám od začátku spuštění Adventure LABek (i díky zápisům v tomto vlákně), ale do GPX souborů či jinam (třeba do tohoto vlákna) se nedostávají. Naopak jsem tady psal radu ownerům, že není příliš dobře odpovědi psát do deníčků (jak jsem to viděl dost často třeba v německých sériích). Indicie k bonusovkám si dopředu ale docela s oblibou ze série vypisuji (aniž bych to publikoval, at si to z GS API stránek každý zájemce najde sám ), abych věděl, kudy při odlovu série jít a nevracet se třeba pro bonusovku. Mimochodem, kdybych tohle bral jako neetické, proč bych se tedy v ověřovátku typu Certitude (které máš u své bonusovky v Soběšicích) nezapsal jako anonymous ?