Podivam se, v cem by problem mohl byt.
Novy server pro Adventure Lab a plugin pro GG
Publikováno 22 December 2020 - 19:45
Ahoj,
nová verze tabulky na https://labgpx.cz/lab_search.php už neumí seřadit jednotlivé sloupce podle hodnot, např. podle okresů nebo podle datumu.
Dřív stačilo kliknout na horní řádek s názvem sloupku a bylo to.
Nešlo by to prosím vrátit? Byla to velmi užitečná funkce.
Pozn: mám prohlížeč Firefox, nevím, jestli to nepracuje i na jiných.
Děkuji
jinak velmi spokojený uživatel
Jezevčík
Publikováno 22 December 2020 - 19:47
Ahoj,
nová verze tabulky na https://labgpx.cz/lab_search.php už neumí seřadit jednotlivé sloupce podle hodnot, např. podle okresů nebo podle datumu.
Od rána tohle (trochu bouřlivě) řešíme. Vyčkejte prosím.
Publikováno 22 December 2020 - 19:48
Tak jsem si ted vsimnul, ze po updatu aplikace Adventure Lab pro Android (verze 1.2.29), je nyni mozno v nastaveni vypnout zobrazeni absolvovanych serii!
Konecne jsme se dockali :-)
Publikováno 22 December 2020 - 20:05
Tak jsem si ted vsimnul, ze po updatu aplikace Adventure Lab pro Android (verze 1.2.29), je nyni mozno v nastaveni vypnout zobrazeni absolvovanych serii!
Konecne jsme se dockali :-)
Jupííí! A je to pravda, hned jsem updatoval - poslední je verze 1.2.29, build 1995 - a fakt to funguje.
Publikováno 22 December 2020 - 20:18
Ahoj,
Dřív stačilo kliknout na horní řádek s názvem sloupku a bylo to.
Nešlo by to prosím vrátit? Byla to velmi užitečná funkce.
Trochu technikalii - tabulku jsem musel totalne predelat, protoze serii uz je tolik, ze pri zobrazeni vsech ma browser znacne problemy s formatovanim tabulky. Takze ted je to bez tabulky (i kdyz to jako tabulka vypada) a pouzit puvodni system razeni podle sloupcu nejde (prave proto, ze to neni tabulka). Casem nejaky system razeni asi bude, ale neni to trivialni.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 22 December 2020 - 20:20
No sláva konečně mohu ty odlovené nechat zmizet i když mne to, jak se k tomu došlo, připadá jako vtip o Rabinovi a koze .
Tento příspěvek byl upraven od Solim: 22 December 2020 - 20:22
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 22 December 2020 - 20:27
Trochu technikalii - tabulku jsem musel totalne predelat, protoze serii uz je tolik, ze pri zobrazeni vsech ma browser znacne problemy s formatovanim tabulky. Takze ted je to bez tabulky (i kdyz to jako tabulka vypada) a pouzit puvodni system razeni podle sloupcu nejde (prave proto, ze to neni tabulka). Casem nejaky system razeni asi bude, ale neni to trivialni.
Nevěřte všemu, když gord říká, že to není triviální . Dnes předělal html tag <table> na tabulku pomocí kaskád, čímž všechno zrychlil a hlavně připravil na růst tabulky (počtu sérií) - a tomu já (stařec, který přestal psát HTML, když se narodilo HTML5, takže už ničemu nerozumí) rozhodně říkám, že to bylo netriviální! Klobouk dolů a určitě přijde brzy i to řazení dle sloupečků...
Publikováno 22 December 2020 - 20:59
No sláva konečně mohu ty odlovené nechat zmizet i když mne to, jak se k tomu došlo, připadá jako vtip o Rabinovi a koze .
Tuším v tom nějaké prostým selským rozumem nepochopitelné managorské rozhodnutí. V původních verzích přece byly odlovené série odlišené barvou a to je jen krůček k tomu je nechat úplně zmizet...
Publikováno 22 December 2020 - 21:04
Škoda, že je nenapadlo, aby dali ještě jeden vypínač na založené.
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 22 December 2020 - 21:06
Xmas 2021?
Publikováno 22 December 2020 - 21:15
Vypínač tam není, ale aspoň ty založené jsou uvedeny v aplikaci v profilu (nebo to tam bylo už dříve?, už nevím).
Publikováno 22 December 2020 - 21:32
V hustých oblastech nutnost, ale i nutnost je zase zapínat, protože jsou i odehrané, od kterých nemám nalezený bonus.
Publikováno 22 December 2020 - 21:40
V hustých oblastech nutnost, ale i nutnost je zase zapínat, protože jsou i odehrané, od kterých nemám nalezený bonus.
Bonusovky jsou dárek od ownerů labek, s těmi nemá GS ani jejich mobilní aplikace nic co dělat.
Publikováno 22 December 2020 - 22:27
Nepsal nekdo, ze je mozne najit vlastni serii? Holt si ji budes muset absolvovat... :-)
Asi staci si opsat bonusova cisla po absolvovani do komentare bonusovky a pak neni nutne znovu absolvovat.
Publikováno 22 December 2020 - 22:38
Asi staci si opsat bonusova cisla po absolvovani do komentare bonusovky a pak neni nutne znovu absolvovat.
Ano, tak to dělám. Mimochodem, několik (zatím opravdu jen pár) sérií potřebuje k souřadnicím bonusovky ne čísla zmíněná v deníčku (tzv. bonusová čísla), ale přímo odpovědi - a ty se zpětně dají najít jen v hlavě, v deníčku nejsou.
Publikováno 23 December 2020 - 9:40
Je to tak, bonusovky jsou mimo labky. Ale k jejich nalezení je třeba tu labku vidět. Čísla si mohu opsat, ale často je bonusovka publikována až později a v okamžiku odehrání v labce čísla ještě nejsou. Ale není problém když vidím, že bonusovka vyšla, se do labek podívat.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů